Ana SayfaYaşamGhetto`da bu hafta

Ghetto`da bu hafta

Ghetto bu hafta yine, geniş bir müzikal yelpazede, rengarenk bir program sunuyor.

Çarşamba günü;  sezon başından itibaren “yeni seslere kulak verin” diyen Ghetto, sahnesini Kadıköy’ün bağımsız seslerine devrediyor.  İsmini Türk Sanat Müziği şarkısı “imkansız”dan alan Seni Görmem İmkansız ve brit-pop etkileri taşıyan Ricochet müzikleri bu kez Taksim’den, Ghetto sahnesinden yükseltecek.

Perşembe; bu yıl Grammy’e damgasını vuran Adele’in Royal Albert Hall konserinin özel DVD gösterimi, Vera, Gaye Biçer, Melis Danişmend, Ceren Akyıldız’ın canlı performanslarıyla gerçekleşecek. Gecenin sürpriz konuğu ise 90’lı yılların unutulmaz isimlerinden, Sibel Gürsoy. Gürsoy Adele’in “Turning Tables” şarkısını seslendirecek.

Cuma; “Nev-i şahsına münhasır” tarzıyla pop müzik alanında farklı bir yer edinen NEV, uzun bir aradan sonra tekrar Ghetto sahnesinde olacak.

Cumartesi ise İngiltere’nin parlayan hipster yıldızları Citizens ilk İstanbul konseri için Ghetto’da olacak. “Kan kardeş olup dünyanın en iyi pop grubunu kurmak için ant içen” Citizens!’ın arkasında Franz Ferdinand solisti Alex Kapranos var.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI