Ana SayfaMagazinGigi Hadid, "Mükemmel Değilim"

Gigi Hadid, “Mükemmel Değilim”

Gigi Hadid’in mesleği iyi bir görünüme sahip olmayı gerektiriyor ama o “mükemmel olmadığını” söyledi. New York Moda Haftası’nda en ünlü modacıların defilelerinde podyuma çıkan Gigi Hadid, basın mensuplarının sorularını yanıtlarken süper modellerin de insan olduğunu hatırlattı.
 
Hadid, “Mesleğim görünümüm üzerine kurulu; insanlara göre bu, insan özelliklerine sahip olmamak anlamına geliyor. Dolayısıyla herkesin bunu görmesini umuyorum. Biz mükemmel değiliz” şeklinde konuştu.
 
İşi için hem fiziksel hem de zihinsel olarak hazırlık yapmasının önemli olduğunu söyleyen 21 yaşındaki model, “İşe, çevrendeki her şeyi bir kenarda bırakarak hazır bir şekilde gitmek zorundasın. Zihninden geçenleri ve o an yaptığın işi birbirinden ayırman gerekir” şeklinde konuştu. One Direction grubunun eski solisti Zayn Malik’le birlikte olan Hadid, son olarak Ellen DeGeneres’in şovuna katılarak erkek arkadaşı ile birbirlerine ilk yakınlaşmalarını anlattı.
 
“Birkaç yıl önce bir arkadaşımızın doğum gününde tanıştık” diyen Hadid, “İlk buluşmamızda 10 dakika kadar birbirimize mesafeli durduk, sonra ben ‘Çok hoşsun’ dedim. Çok hızlı bir şekilde bağ kurduk, aynı espri anlayışına sahibiz” şeklinde konuştu.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI