Ana SayfaGüzellikGiorgio Armani 2010 Sonbahar Koleksiyonu

Giorgio Armani 2010 Sonbahar Koleksiyonu

 

Giorgio Armani, gecenin derin tonlarından ilham alarak bu tonlardan yeni bir manzara keşfetti; buz maviden sofistike pembe tonlarına ve sıcak koyu kırmızıya işte karşınızda gizemli, büyüleyici ve çekici 2010 Sonbahar Koleksiyonu.

Gözler 

Koleksiyonun yıldız ürünü olan dörtlü palet; donuk kahverengi, koyu lacivert, koyu kahverengi ve gümüş renkleriyle birbirinden farklı görünüşler sunuyor. Tüm gözlerde derin ve gizemli bir bakış yakalamak için çok uygun bir seçim.  Saf leylak, mürekkep siyahı ve patlıcan moru gibi alacakaranlık tonlarını bir arada bulunduran Palet 10, Armani kadınının hipnotize edici ve baştan çıkarıcı gözleriyle mükemmel bir uyum sağlıyor.

Sonbahar koleksiyonunun muhteşem kıvamlı, kirpiklere hacim veren Eyes to Kill 5 mavi gri gece tonlu maskarası ile gözlerinizi kusursuzlaştırabilirsiniz.

Dudaklar

Giorgio Armani’nin yarattığı rüya ruj Rouge D’Armani sofistike üç gece tonu ile karşınızda; plum 602 yumuşak pembe, plum 603 derin yakut ve yıldız ton olan plum 604 koyu mor.

Dudaklarınızı yoğun tonların yarattığı benzeri görülmemiş Armani hissi ile renklendirmek için no 1 koyu mor, no 2 Armani kırmızısı ve no 3 keskin pembe seçeneklerini sunan lip skin doğal bir görünüm yakalamaya yardımcı oluyor.

Yanaklar

İki ayrı özel tonda, son derece hafif ve yumuşak Microfil™ dokulu çiftli saf allık blush duo, koleksiyon ile mükemmel bir uyum içinde yanakları hafif bir renk dokunuşu ile gölgeliyor.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI