Ana SayfaGüzellikGiorgio Armani Cosmetics`ten Gold Rush

Giorgio Armani Cosmetics`ten Gold Rush

Giorgio Armani Cosmetics yılbaşı sezonunu seçkin Gold Rush Koleksiyonu ile kutluyor.

Sezonun olmazsa olmazı zarif Armani cazibesiyle gözleri, dudakları ve cildi yücelten tamamen altın platin Gold Rush Palet.

Gold Rush Palet,  yüzü ve dekolteyi karşı konulmaz altın bir parıltıyla aydınlatan; yumuşak, evrensel bej, ince dokulu, parıltılı bir pudra. Pürüzsüz, soluk altın ve siyah lake imzalı palet bu baştan çıkarıcı koleksiyonda ışıl ışıl bir fark yaratıyor.    
                                                                       
Eyes to Kill Eye Shadow ise harmanlanmış siyah metal tonların uyumu altın, bakır veya gümüş gri parıltılarla ateşli ve dumanlı gözleri hazırlıyor. Saten ve parlak bir görünüm yakalamak için kuru veya ıslak olarak uygulayabiliyorsunuz. Zariflikten çarpıcılığa geniş bir yelpaze yaratıyor. Yirmi dört saat kalıcı renge sahip, suya ve tere dayanıklı Eyes to kill göz farları kolayca sürülüyor, göz kapağında kalıyor ve istediğiniz zaman silinerek anında çıkıyor.
Rouge d’Armani Gold Rush ise koleksiyonun ruju.  Sınırlı sayıdaki Rouge d’Armani rujları yüzü yoğun ve enerjik dudak rengiyle ateşliyor. Hafif renkli metalik son dokunuş daha koyu dumanlı gözleri dengeler.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI