Ana SayfaModaGiorgio Armani ve Reebok ortaklığı

Giorgio Armani ve Reebok ortaklığı

İlk kez 2010 Milano Moda Haftası’ndaki Emporio Armani Erkek Giyim defilesinde dünyaya tanıtılan EA7/Reebok ve Emporio Armani/Reebok koleksiyonları, moda ve spor dünyasında bir çığır açtı. 

Giorgio Armani S.p.A. ve Reebok International Ltd.’den moda, spor ve teknolojiyi birleştiren özel koleksiyonlar şimdi mağazalarda. Reebok’ın teknolojilerinin, Armani’nin EA7 ve Emporio Armani’nin ihtişam ve stili ile birleştiği özel koleksiyon sportif ve seksi çizgiler taşıyor.  

Giorgio Armani koleksiyon hakkında “Günümüzde spor giyim yaşamlarımızın önemli bir parçası oldu. Müşterilerime son moda, şık, tarz ve aynı zamanda son derece rahat, spor ürünler giyme şansını vermek istedim. Reebok ile iş birliğimiz de bu düşüncemin bir ürünüdür. Tüm iş birliklerimde olduğu gibi yine alanının uzmanlarından biriyle çalışmaktan çok mutluyum” diyor. 

Reebok International’ın başkanı Uli Becker ise “Bu iş birliği, spor ürünlerde tasarım ve tarz isteyen müşteriler için yeni bir çığır açacak. Reebok’ın spordaki tecrübesi Emporio Armani ve EA7 markalarının çizgisiyle birleşince ortaya spor dünyasında eşsiz ve heyecan verici bir koleksiyon çıktı.” dedi. 

Bu özel koleksiyon tüm dünyada seçilmiş Armani ve Reebok mağazalarında satışa sunuluyor. Türkiye’de ise koleksiyon Capacity, Nautilus, Cevahir, Ankamall, Panora ve Mersin Forum Alışveriş Merkezlerindeki Reebok mağazalarında yer alacak.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI