Ana SayfaGüzellikGiorgio Armani`nin güzellik ritüeli Regenessence

Giorgio Armani`nin güzellik ritüeli Regenessence

Giorgi Armani`ye güzellik vizyonunu sormuşlar  bakın ne demiş: “Bir cilt vardır. Ve bir de Armani cildi – öyle bir cilt ki; dokunmak istediğin, hiç unutmadığın, ışık saçan, genç ve arzu edilen. Öyle bir cilt ki sık dokunularak işlenmiş bir kumaş gibi – ve pürüzsüz; özel olarak pürüzsüzleştirilmiş gibi.”   

Kozmetik dünyasında yenilik ve vizyon yaratabilmek, içten ve uzun süreli gelen cilt bakım güzelliğini anlayabilmekten geçiyordu. Peki; güzel bir cildin sırrı nedir?
Giorgio Armani laboratuarları, en ileri teknolojiye başvurdu ve tıp dünyasının geleceğini değiştirecek olan ‘Yeniden Canlandırıcı Tıp’ı araştırmaya başladı. İşte bu modern tıp dünyasının en heyecan verici alanı, Giorgio Armani Laboratuarları’nın yepyeni bir teknoloji ve eşsiz bir ürün için seçtiği ilham kaynağı olmuş.
Burası Giorgio Armani Regenessence dünyası. Gençliğin ötesinde- bir cilt rüyası. Yenileyici Tıp’ın en hızlı ve etkin olduğu organların başında ‘cilt’ var. Ve artık cilt yaşlanması biliniyor. [ 3.R ] teknolojisi komple ve eşsiz tüm bir cilt yenilenmesine ulaşmayı hedefliyor. Giorgio Armani Labaratuarları cildin yeniden yapılanmasını sağlayacak içerikleri hedefe ulaşmak için kullanmış.  
Seri içindeki ürünlere gelince…
[ 3.R ] YOUTH REGENERATOR SERUM: Cildi yeniden yapılandırıcı Serum™
Seruma özel olarak 3 yenileyici molekül kullanılmış. Proxylane, keten tohumu özü ve C Vitamini klinik dozlarda cilt yenileyici etki için kullanılmış. YENİ BİR CİLT RÜYASI Klinik ölçülerle, yenileyici moleküller bu 3 içeriğin bir araya gelişiyle, cildin üzerinde canlandırma etkisi sağlar. Bu yıldız ürünle, benzeri görülmemiş sonular elde edilmiş.
 
[ 3.R ]REGENESSENCE KREM çok yönlü onarıcı canlandırıcı krem
İnanılmaz kadifemsi bir dokunuş. Tamamen istenilen düzenleyiciliği yakalamak için. İnanılmaz sonuçlar: cildi yeniden sıkıca dokumak gibi, tel tel, mükemmelliğin en üst seviyesine ulaşmak için. Giorgio Armani Kırışıklıkları giderici geliştirilmiş ilk yenileyici krem, ten rengini ve dokuyu canlandırmak için.
 
[ 3.R ]REGENESSENCE EYE REJUVENATING SERUM göz çevresi canlandırıcı serumu
Düzenleyici, pürüzsüz dokusu ve güçlü aplikatörü sayesinde geliştirilmiş Giorgio Armani ilk canlandırıcı ‘silah’.   [ 3.R ] Teknolojisinin bir araya getirdiği etkili ve pürüzsüzleştirici sistem.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI