Ana SayfaGüzellikGivenchy Makyajı 2011 Baharına Hazır

Givenchy Makyajı 2011 Baharına Hazır

Givenchy 2011 İlkbahar- Yaz makyajını inceleme şansını yakalayabildiniz mi bilmiyorum  ama ilginç bir koleksiyon. Neden mi? Çünkü farklı duygular yaşatabiliyor. Genç, ışıltılı koleksiyon,  bir genç kızın ilk elbisesini giydiği zamanki heyecanını andıran bir canlılık… Umursamaz ama aynı zamanda bir o kadar da zarif olan kadının koleksiyonu.

Saf tazelik, transparan renkler pürüzsüz, sofistike ve moda dokular. Doğal ve çıplak tonlar, keskin gölgelerle çelişerek, yüzü aydınlatıyor.  Hafif, taze bir ten rengi. Renklerle vurgulanmış pembe elmacık kemikleri, canlılığı ve coşkuyu gözler önüne seriyor.
Magic Khol göz kalemi ile çizilmiş gözler, kadına derin bir bakış kazandırıyor.  Meyvemsi renklerle doğal bir şekilde dolgunlaştırılmış dudaklar, kadınsılığı ön plana çıkarıyor.
Givenchy 2011 Bahar koleksiyonunun olmazsa olmazı BLUSH GELÉE. Bu ürün benzersiz, tüp içinde, canlı, ışıl ışıl, pembe bir jöle allık Yanaklarda sağlıklı ve canlı bir görünüm için, yeni bir uygulama.. ROUGE INTERDIT , keskin bir turuncu, keyifli ve meyvemsi bir dokunuşla dudakları aydınlatıyor. ROUGE INTERDIT SHINE, dudaklara doğal ama parlak bir renk veriyor. GLOSS INTERDIT ise parlak bir turuncu tonuyla sezona ‘merhaba’ demiş.
Givenchy bahar koleksiyonunda gözlerde unutulmamış. Yeni koyu kahverengi göz kalemi gözlerde derin bakışlar yaratırken yeni Mister Light Concealer göz altı halkalarını kapatıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI