Ana SayfaYemekGlens İstanbul’dan Yeni Sezona Yakışır Lezzetler

Glens İstanbul’dan Yeni Sezona Yakışır Lezzetler

İstanbul’un önde gelen semtlerinden Nişantaşı, Abdi İpekçi Caddesi’nde açıldığı günden bu yana ilgi gören ve şehrin popüler buluşma noktası olan Glens İstanbul, “iyi yemek, iyi müzik, iyi ambiyans” anlayışını, mevsim lezzetleriyle yenilediği menüsü ve brasserie konseptindeki yeni tatlarıyla zenginleştiriyor!
 
Sunumları ve lezzet dokunuşları ile gastronomi dünyasının önde gelen isimlerinden Executive Chef Bahadır Abul, mevsiminde tatlar ve sezon sürprizi olarak kendini gösteren, iştah kabartan brasserie seçenekleri ile Glens İstanbul misafirlerinin damaklarına dokunuyor!
 
Executive Chef Bahadır Abul önderliğinde yenilenen Glens İstanbul menüsünde, mevsiminde lezzetler öne çıkıyor. Formuna özen gösterenler, doyurucu, bol lezzetli salata sevenler için birbirinden farklı ve her damak tadına uygun seçenekler yeni menüde kendini gösteriyor. Pancar, Akdeniz yeşillikleri ile harmanlanan siyah ve beyaz kinoalı Beetroot Quinoa, turp, Akdeniz yeşillikleri, cherry domates eşliğinde ızgara somonlu Grill Salmon, lor peyniri ve cherry domatesle lezzetlendirilen taze semizotlu Curd Cheese Purslane, mevsim domatesleri, Ricotta peyniri ve özel sosuyla oldukça dolgun bir tat yaşatan Tomato Salad, enginar mevsimini müjdeleyen, roka, cherry domates ve parmesanla sunulan Artichoke Salad, Glens İstanbul’da yeni sezonun keyfini yaşatan salatalar arasında yer alıyor.
 
Keyifli öğle yemekleri, akşam üstü atıştırmalıkları ve hızla birşeyler yemek isteyenler için menüye eklenenlerden, yanında Akdeniz yeşillikleriyle servis edilen Parmesan peyniriyle fırınlanmış enginar Oven Roasted Artichoke, isteyene sebzeli, isteyene tavuklu sunulan panini seçenekleri, et severlerin gönlünü kazanan Beef Short Ribs Sandwich ve böylesi yok dedirten Beef Burger, özel peynir soslu, trüf yağlı, fesleğenli ve enginar kalbiyle benzersiz bir lezzet senfonisi yaşatan Artichoke Pizza gibi birçok alternatif de dikkat çekiyor.
 
İtalyan mutfağının en seçkin lezzetleri, Türk ve Akdeniz dokunuşlarının çarpıcı yorumlara dönüştüğü spesiyalleriyle, yeme – içme dünyasında fark yaratan Glens İstanbul, Executive Chef Bahadır Abul tarafından “iyi yemek” anlayışında yenilenen menüsünü ve yeni sezonun keyfini keşfe davet ediyor. 
 
www.glensistanbul.com
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI