Ana SayfaYaşamGloria Hotels & Resorts Spa Merkezlerinde Beden ve Ruh İçin Mükemmel Dokunuşlar

Gloria Hotels & Resorts Spa Merkezlerinde Beden ve Ruh İçin Mükemmel Dokunuşlar

Dünyanın dört bir yanından gelen misafirlerine ev sıcaklığı sunan Gloria Hotels & Resorts, uzman terapistler tarafından hazırlanan çok özel terapi, bakım ve masajlardan oluşan programları ile sizleri günün yorgunluğundan ve stresinden uzaklaştırarak rahatlamaya davet ediyor. 

Deniz Suyu İle Doğal Terapi Yöntemini Keşfedin
Gloria Verde Resort içerisinde yer alan Türkiye’nin ilk Thalasso merkezi, misafirlerine arkalarına yaslanıp rahatlamaya ve anın tadını çıkarmalarına yardımcı oluyor. Misafirlerine her türlü hizmeti üstün hizmet anlayışıyla sunmayı amaçlayan Asklepion SPA, 32 dereceye kadar ısıtılan, özel olarak arıtılmış deniz suyu kaplı havuzlarında misafirlerinin bedenen ve ruhen kendilerini yenilemesine yardımcı oluyor. Doğal element ve mineral tuzların bulunduğu havuzların yanı sıra jet duş alanında kullanılan deniz suyu da kan dolaşımını hızlandırıp, selülitlerin yok olmasına yardımcı oluyor.
 
 
Yenilenmenin En Doğru Adresi
 
Aromatik kokular ile beden ve ruhunuz için dinlendirici, sakin, sıcak ve doğal tasarımlı benzersiz Serenity SPA, tatil sonrası yaşama dinç ve formda girmek isteyen misafirler için unutulmaz bir deneyim sunuyor.
Gloria Serenity Resort’un büyüleyici atmosferinde, sertifikalı uzman terapistler eşliğinde dünyaca ünlü markaların ürünleri ile yapılan özel bakım ve masajlar ile gün boyu yenilenmenin keyfini çıkarmak için Gloria, 365 gün kapılarını sizlere açıyor. Serenity SPA’da hamam, sauna, kuaför ve bakım odaları sizleri şımartmayı bekliyor.
 
 
 
En farklı SPA deneyimi La Source’da
Rahatlık ve lüksün mükemmel uyumunu yansıtan Gloria Golf Resort, misafirlerini enerjiyle dolduran La Source SPA ile dikkatleri üzerine çekiyor. Ruh ve bedenin dinlenmesi için hazırlanmış masaj odaları, son teknoloji ile donatılan ekipmanlara sahip cilt bakımı odaları ve profesyonel SPA cihazları kendini şımartmak isteyenlerin spa ritüellerini farklı bir boyuta getiriyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI