Ana SayfaYaşamGodiva Nişantaşı`nda açıldı

Godiva Nişantaşı`nda açıldı

content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type" /> content="Word.Document" name="ProgId" /> content="Microsoft Word 10" name="Generator" /> content="Microsoft Word 10" name="Originator" />

Aralık 2007’de Yıldız Holding bünyesine katılan, dünyanın önde gelen premium çikolata markası Godiva’nın, İstanbul’daki ilk mağazası Nişantaşı’nda açıldı. Eylül ayı başından bu yana faaliyet gösteren mağazanın 8 Kasım akşamı yapılan resmi açılışına cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı.

Godiva üst düzey yöneticilerinin de hazır bulunduğu davet, Bettina Hakko ve Candan Kıramer’in sahibi olduğu BC Atelier tarafından organize edildi. Her bir ayrıntısı özenle hazırlanan davette konuklar, büyülü ve ayrıcalıklı bir ortamda Godiva çikolatalarının eşsiz lezzetini tatma fırsatı buldular.

Dünyanın en özel Godiva mağazası Nişantaşı’nda

Dünyadaki en özel Godiva mağazalarından biri olan Nişantaşı Godiva mağazasında, çikolataseverlere özel Godiva pralinler ve trüfler özgün bir şekilde sunuluyor. Godiva’nın köklü geçmişinden gelen pralinler, bu ürünlere özgü olarak hazırlanmış Gold Ballotin ve Gold Box’lar içerisinde paketleniyor. Mağazada ayrıca seçkin markalardan özel hediyelik ürünler ve kişisel tüketime yönelik paylaşımlık ürünler de bulunuyor.

Nişantaşı mağazasındaki en keyifli deneyimlerden biri de “dipping” (çikolataya batırılmış lezzetler) bölümü. Godiva’nın dünya çapında gerçekleştirdiği “strawberry dipping” (çikolataya batırılmış çilek) aktivitesi, Nişantaşı mağazasında da yerini alıyor.

Mağazada birbirinden lezzetli çikolataların yanı sıra, Godiva müşterilerine hem içerideki konforlu cafe alanında hem de dışarıda, Abdi İpekçi Caddesi üzerindeki servisle, Godiva ürünlerini deneyimleme ve yanında lezzetli içeceklerle ortamın keyfini çıkarma imkanı da sunuluyor. Godiva’ya özel sıcak veya soğuk olarak tercih edilebilen çikolata içeceği Chocolixir’in tadına mutlaka bakılmalı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI