Ana SayfaYaşamGoody`den Ataşehirli sokak hayvanlarına otomatik suluk

Goody`den Ataşehirli sokak hayvanlarına otomatik suluk

Goody Ataşehir Belediyesi`nin desteğiyle Ataşehir`deki su hatlarına 50 suluk yerleştirdi. Bu suluklar otomatik dolum özelliğiyle hiç boş kalmıyor ve sokak hayvanlarımız Goody`nin proje sayesinde sıcak havalarda susuzluk yaşamıyor. 

Hayvanların sağlıklı beslenmesine yönelik bunun gibi projeler geliştiren Goody, bu konudaki bilinci yaymaya devam ediyor. Yenilenen içeriği ve özel formülü "komple gıda" ile de minik dostlarımızın gerek duyduğu tüm gıda maddelerini tek seferde almasını sağlıyor. Sadece komple gıda özelliği taşıyan bu Goody mamaları ve su ile beslediğiniz evcil hayvanlarınızın üzerindeki sıcağın etkisini de en aza indirmiş olacaksınız.

Türkiye’nin ilk ve en büyük yerli kuru mama üreticisi, Goody markasının sahibi Tropikal Pet’in veteriner hekimleri “Ataşehir Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz ‘Dostlarımız Susuz Kalmasın!’ projesi ile sokaklardaki sevimli dostlarımıza bu yaz aylarında bir nebze de olsa destek olmak istedik. Ataşehir’in farklı bölgelerine yerleştirdiğimiz 50 suluk, otomatik dolum özelliği ile hiç boş kalmayacak. Bu projede bizleri de yanlarına aldıkları için Ataşehir Belediyesi çalışanlarına ve Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye teşekkür ederiz” dedi.  Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ise sıcak ve bunaltıcı yaz günlerinde suyun hayvanlar için vazgeçilmez olduğunu vurgulayarak “Hayvanlar susadıklarını söyleyemiyorlar, su bulabilmek için kilometrelerce yürüdükleri oluyor. Goody ile gerçekleştirdiğimiz ‘Dostlarımız Susuz Kalmasın!’ projesi ile hayvanların sıcakları susuz kalmadan, en sağlıklı şekilde geçirmelerini hedefliyoruz” dedi.

Bu duyarlı projenin en kısa zamanda diğer bölgelere de yayılarak tüm sokak hayvanlarına destek olmasını umuyoruz. Tropikal Pet ve markası Goody hakkında detaylı bilgi için www.tropikalpet.com.tr ve www.goody.com.tr adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI