Ana SayfaYaşamGoogle Earth`e bakmadan tatil planı yapmayın

Google Earth`e bakmadan tatil planı yapmayın

Her gün yaklaşık 500 milyon kişinin ziyaret ettiği Google Earth üzerinde en fazla sayıda 3 boyutlu binaya sahip olan 3DLocationEarth.com, yurt içi ve yurt dışında tatil planları yapanlara önemli kolaylık sağlıyor.

Gerçekleştirdikleri uygulama hakkında bilgi veren firma yöneticisi Aybars Görpe, başta Antalya olmak üzere Akdeniz ve Ege sahilleri ile İstanbul’da bulunan toplam 357 oteli 3 boyutlu modelleyerek Google Earth üzerinden sanal ziyarete açtıklarını söyledi. “Tamamen ücretsiz olan uygulama sayesinde, tatil planı yapanlar, gidecekleri oteli önceden tüm detaylarıyla sanki o anda oradaymış gibi gezebiliyor” diyen Görpe, uygulamayı kullanan kişilerden çok olumlu geri dönüşler aldıklarını belirtti. Tamamen bir Türk girişimi olan 3DLocationEarth.com; gitmek istediğiniz otelin nerede bulunduğunu, ulaşım güzergahlarını, denize olan konumunu, şehir merkezine yakınlığını, açık-kapalı yüzme havuzlarını, aquaparkını, restaurantını, cafelerini, spor tesislerini, çocuk oyun alanlarını, otelin odalarını, lobisini, dekorasyonunu ve oyun alanalrını üç boyutlu olarak görebiliyorsunuz. 

Aralarında Wow Kremlin, Maxx Royal, Voyage Hotels, Limak Otelleri, Club Marco Polo gibi dünya markalarının da olduğu 357 otelin kullandığı 3 boyutlu uygulama, yerli ve yabancı turistler için önemli bir kolaylık sunuyor. Tamamen ücretsiz olan uygulama sayesinde, yaz tatilini planlayanlar, oteller arasında sanal tura çıkabiliyor, kalacakları otele karar veriyor ve anında rezervasyon yaptırabiliyor. Ayrıca uygulamayı kullananlar, “Yürüyüş Modu” sayesinde otel içinde yürür gibi dolaşabiliyor.  

3DLocationEarth.com’un 3 boyutlu modellediği turistik otelleri görmek için siteyi ziyaret edebilir ya da Google Earth’e göz atabilirsiniz. Detaylı bilgi için: www.3DLocationEarth.com

Tel : (0216) 349 85 31 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI