Ana SayfaYaşamGossip Girl Dizisi Ekranlara Geri Dönebilir!

Gossip Girl Dizisi Ekranlara Geri Dönebilir!

Yayıncısı CW kanalının başkanının açıkladığına göre Gossip Girl’ün yeniden çekilmesi şu an masada tartışılan konulardan biri!

Mark Pedowitz kanalda tartışmaların devam ettiğini ancak henüz kesin bir şey olmadığını belirtti. Dizinin orijinal yapımcıları Josh Schwartz(aynı zamanda The O.C. yapımcısıydı) ve Stephanie Savage’ın da kararı bunda çok etkili olacak çünkü kanal yöneticileri onlar olmadan bir şey yapmak istemediklerini ifade ediyor. 

Dizinin yeniden çekilmesi en son 2016 yılında gündeme gelmiş; Schwartz şu cümleleri ile kalbimizi kırmıştı. “Şimdi tüm dünya Gossip Girl olmuş durumda. Aslında herkes birer Gossip Girl.” Dediklerinin ne kadar haklı olduğunu düşününce biraz depresif hissetmemek imkansız. 

Potansiyel yeni versiyon; aynı zamanda yeni yıldızlar, yeni bir lokasyon, yeni bir zaman çizelgesi -bu aralar yayınlanan Charmed’ın yeni versiyonu gibi- yani orijinal şovdan çok daha farklı bir DNA anlamına geliyor.

Başta Penn Badgley (You), Blake Lively ( A Simple Favor) ve Leighton Meester ( Single Parents) olmak üzere orijinal Gossip Girl oyuncularının kariyerlerine devam ettiği düşünülürse yeni kadroda yer almaları imkansız olabilir. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI