Ana SayfaGüzellikGöz kapağınızı Bremenn ile kaldırın

Göz kapağınızı Bremenn ile kaldırın

Bremenn ürünleri sadece Sephora’larda satışa sunuluyor. Bremenn’in mucizevi gözaltı morlukları bakım kremi, göz altında oluşan koyu halkaların görünümü azaltırken; göz kapağını kaldıran kremi, daha aydınlık bir göz çevresi sunuyor.

Bremenn Upper Eyelid LifterTM -Göz Kapağı Kaldırıcı Bakım Kremi yaşlanma belirtileriyle birlikte, göz kapağında esneklik kaybından oluşan düşmeleri ve kırışıklığı azaltan bir krem ve gözle görülür sonuçlar sunuyor. Etkisi kanıtlanan ürün; tatlı badem tohumundan elde edilen biyopolimer, İskoç çamının doğal molekülü, amino asit türevleri, maya ve çavdar tohumundan oluşuyor. Kullanımından 2 saat sonra etkisini gösteren ürün, cildin esnekliğini artırıyor, kırışık görünümünü hissedilir biçimde azaltıyor.

Düzenli olarak günde 2 kez kullanıldığında; cilt sarkmasında %78 azalma, pürüzsüzleşme, %30 hassasiyeti azaltma ve aydınlatma, %65 cilt yoğunluğunu artırma, %39 oranında ise kırışık bölgesinde azalma sağlıyor. Nohut tanesi büyüklüğündeki kremin, temiz ve kuru göz kapağına uygulanması tavsiye ediliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI