Ana SayfaErkek ModasıGrand Seiko Hi-Beat 36000

Grand Seiko Hi-Beat 36000

Yarım asır önce, Grand Seiko efsanesi hassas, kolay okunur, dayanıklı ve kullanımı kolay saatler yaratma fikri ile doğdu. Ne daha fazlası ne daha eksiği. 50 yıldan uzun süredir, Grand Seiko saat yapımcıları en iyi malzemeleri, tasarımları seçtiler, ileri tekniklerle makineler ürettiler, geleneksel el işçiliğinden faydalandılar. Bir kol saatinde esas olan mükemmel ifadelerle, sade ve ince zevke sahip saatleri yarattılar. Bugün, Grand Seiko’nun performansı, Özel Üretim Hi-Beat 36.000 modeli ile daha ileri bir mükemmelliğe ulaştı.

Mekanik saat yapımcılığında yeni bir standart
Grand Seiko standardı ilk olarak 1966 yılında belirlendi ve o günden beri yeni malzemeler, teknolojiler ve temel tekniklerle yeni ilerlemeler kaydedilebildi. Bugün, Özel Üretim Hi-Beat 36.000 modeli, dünyadaki en yüksek hassasiyet seviyesi ile standartların ötesine geçiyor.

Grand Seiko tasarımlarının zirvesindeki Özel Üretim modeli, üstün mekanizmasını tamamlayan, 18 ayar altın aslan simgesi bulunan rotor ağırlığına sahip. Seiko’nun en son hi-beat modeli, kalibrenin her açıdan geliştirilmesi sonucu ilk kez 2009 yılında sunulmuştu. Daha fazla tork sağlayabilmesi için zemberekte kullanılan yeni Spron alaşımı ve eşapmanın verimliliğini arttırmak için yeni palet ve çark tasarımları kullanıldı.

Bu yeni model, Grand Seiko standartlarının dahi üzerinde bir hassasiyet değerine sahip. Özel Üretim modellerinin ileri performansı, tamamıyla saatlerin yaratıldığı Shizukuishi Saat Fabrikasındaki uzman saat yapımcılarının yeteneklerinin bir sonucudur.  Seiko’nun en deneyimli saat yapımcılarının, balans yaylarını test etmesi ve seçmesi ile ayarlamalar emniyete alınır.

SBGH022 Pembe altın kasalı model: 64.200 TL

SBGH019 Beyaz altın kasalı model: 70.600 TL

SBGH020 Sarı altın kasalı model: 64.250 TL

 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI