Ana SayfaGüzellikGratis, Yeni Yılda Birbirinden Güzel Kokuların Adresi Olacak

Gratis, Yeni Yılda Birbirinden Güzel Kokuların Adresi Olacak

Gratis’in “Biz böyle güzeliz” sloganı ile satışa sunulan Beaulis markası ve özellikle ürünlerinin kokuları ile dikkat çeken Bee Beauty markasının yanı sıra Zaure markası tarafından hazırlanan parfüm koleksiyonları ile Gratis yeni yılda parfüm almak isteyenlerin tek adresi olacak. Yalnızca Gratis mağazalarında ve Gratis.com’da satışa sunulan Beaulis, Bee Beauty ve Zaure markalarına ait 8 farklı parfüm koleksiyonunda toplamda 31 benzersiz koku yer alıyor. 
 
Yeni neslin trendlerini makyaj çantalarına taşıyan Beaulis’ten EDT koleksiyonu
Gratis’in dinamik, yalın ve tarz sahibi marka kimliği ile dikkat çeken markası Beaulis, ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Her yaş grubuna uygun yüksek kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleri ile yeni neslin trendlerini makyaj çantalarına taşıyan Beaulis, şimdi de Teenage EDT koleksiyonu ile Gratislerdeki yerini aldı. Beaulis’in Teenage serisinde ise Shine It, Touch It, Catch It ve Dream It olmak üzere toplamda 4 farklı koku bulunuyor.
 
Bee Beauty, 6 yeni EDT koleksiyonu ile herkesi büyüleyecek
Gratis’in el, vücut ve cilt bakım ürünleri ile beğeni toplayan özellikle de ürünlerinin kokuları ile dikkat çeken Bee Beauty markası, yepyeni EDT koleksiyonlarını satışa sundu. Yalnızca Gratislerde yer alan Bee Beauty’nin Miss Angel, Secret Touch, Fact&Figures, My, City Lovers ve Elegant EDT koleksiyonları, benzersiz kokularıyla herkesi büyüleyecek. Bee Beauty’nin 6 yeni EDT koleksiyonunda toplamda 22 farklı koku yer alıyor.
 
Zaure markasından Gratis’e özel EDP koleksiyonu
Dünyaca ünlü markaların yanı sıra Türkiye’de yalnızca Gratislerde satışa sunulan markalarıyla da dikkat çeken Gratis, Zaure markası tarafından hazırlanan özel EDP koleksiyonu ile tüketicilerin beğenisi kazanacak. Gratis Exclusive Serisi adı altında satışa sunulan Zaure EDP koleksiyonunda; Amethyst, Ruby, Emerald, Rose Quartz ve Sapphire olmak üzere 5 farklı koku bulunuyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI