Ana SayfaModaGreat Gatsby kırmızı halı

Great Gatsby kırmızı halı

Bugüne kadar iki kere ertelenen Great Gatsby`nin ilk galası New York Lincoln Center`da Çarşamba günü yapıldı. Vizyona girmesi merakla beklenen filmlerden biri olan ve Prada kostümleri nedeniyle modaseverlerden de büyük ilgi gören filmin kırmızısı halısında Carey Mulligan, Isla Fisher, Anna Wintour ve Nina Dobrev boy gösteren önemli isimler arasındaydı. 

Konukların 1920`li yıllardan esinlenerek geldikleri galada hayal kırıklığı yaratan ilk isim filmin başrolünde oynayan Carey Mulligan oldu. Beklenenin aksine Prada yerine sadık olduğu Lanvin markasını tercih eten Mulligan, straples kesim elbisesiyle vasatın üstüne geçemedi. Sadece renk konusunda iddialı bir seçim yapan yıldız, malesef bir başrol oyuncusu görüntüsünden çok uzaktaydı. Nina Dobrev de Versace tasarımıyla herzamanki ihtişamlı görünümden uzak kalırken şıklık  konusunda gecenin sıyrılan ismi lacivert yaka detaylı Miu Miu ellbisesiyle Florence Welch oldu. 

Fotogaleriye tıklayarak Dolce&Gabbana tercihiyle Isla Fisher`dan Chanel tercihiyle Anna Wintour`a kadar galaya katılan önemli isimlerin stillerini inceleyebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI