Ana SayfaModaGuess Jeans Sonbahar-Kış Koleksiyonu Doğadan İlham Alıyor

Guess Jeans Sonbahar-Kış Koleksiyonu Doğadan İlham Alıyor

Reset 
GUESS Reset Kadın Koleksiyonu, feminen ve modern parçalar içerirken, canlı ve romantik bir hava veren tasarımlar yeni sezonda şehirli kadınların vazgeçilmezi olacak. Lüks saten, suni süet, eko kürk ve fitilli kadifenin denimle birlikte kullanılması sonucunda yeni-klasik trençkotlar ile sonbaharın kilit parçası oluyor. İtalya’da üretilen trikolar gül pembesi tonlar, hayvan desenleri ve göz alıcı baskılar ile birleşip pembe ve kayısı tonlarıyla soft bir görüntü yaratıyor.

Magical Journey 
Büyüleyici maceralardan ilham alan bu sihirli koleksiyon, doğaya dönüşü simgeliyor. Kaz tüyü ceketlerden suni deri ve çevre dostu biyeli denime kadar çarpıcı malzeme kombinasyonlarıyla feminen siluetler yaratılıyor. İtalya’da üretilen özgün ipek parçalar koleksiyonda dikkat çekerken botanik baskılar, yılan derisi ve kamuflaj desenler doğal yaşamın cazibesini hissettiriyor. Haki, turuncu ve hardal rengi, bitki ve hayvanlar dünyasının ruhunu yansıtıyor.

Hope 
GUESS Kadın Koleksiyonu’nda yer alan Hope tasarımları romantik rock şıklığı yalın hatlar ve modern siluetlerle buluşurken sportif bir tarzın hakimiyeti görülüyor. Yeni trend kaz tüyü kapitone ceketler kalın örgüleri tamamlarken vücudu düzgün gösteren taytlar ve rahat elbiseler çok yönlü kullanım ve zahmetsiz stil vadediyor. Yeni krokodil desenli batik boyama efektleri ve soyut mikro çiçek desenleri leylak rengi, koyu mavi ve sıcak bordolarla  güz yürüyüşlerine benzersiz bir hava katıyor.,

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI