Ana SayfaGüzellikGüneşe Karşı Klorane Mango Savunması

Güneşe Karşı Klorane Mango Savunması

Yazın gelmesiyle birlikte kadınların korkulu rüyası kuruyan ve yıpranmış saçlar için KLORANE MANGO mükemmel bir çözüm. İçerdiği mango yağı ekstresi kuru ve yıpranmış saçlara canlılığını geri kazandıran seri; hoş kokusuyla da etrafınızı büyülemenizi sağlayacak.

Nemini kaybetmiş saçlara sağlığını yeni kazandıran Klorane Mango Etkili Şampuan ile saçlarınız hiç olmadığı kadar parlak olacak. Mango yağı etkisiyle saç telini derinlemesine besleyen şampuan nem dengesini koruyarak da saçınızın kolay taranmasını da sağlıyor

Saçlarda elektriklenmeye Klorane Mango Ekstreli Saç Bakım Kremi ile son veriyor. KLORANE Mango Ekstreli Şampuan ile yıkanan saçlar Klorane Mango Ekstreli Saç Bakım Kremi uygulandıktan sonra saçlarımızın elektriklenmesine son vermiş oluyor. Böylelikle hem kolay taranan, hem parlak hem de elektriklenmeyen sağlıklı saçlara kavuşuyor.

Klorane Mango Ekstreli Saç Bakım Maskesi ile de saçlar koruma altında. Kadınlar yaptıkları bakımın etkisi de uzun sürsün isterler. Kadınların bu isteğini en güzel şekilde karşılayan Klorane Mango Ekstreli Saç Bakım Maskesi; Klorane Mango Ekstreli şampuan ve saç bakım kremi ile yıkanmış saçlardan sonra nemli saça uygulanıp, sadece 10 – 15 dakika bekletilip durulandıktan sonra yoğun onarıcı ve besleyici etkisiyle saç telini kaplayarak dış etkenlerden korunmasını sağlıyor. 
Sadece eczanelerden ulaşabileceğiniz ürünlerle yakıcı yaz güneşi altında hem kusursuz bir bakım sağlanmış oluyor hem de saçlarınızda egzotik adaların eşsiz kokusunun etkisi hissediliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI