Ana SayfaGüzellikGüneşin Kuruttuğu Dudaklar French Kiss ile Canlanıyor

Güneşin Kuruttuğu Dudaklar French Kiss ile Canlanıyor

Dudak ısırtan bir güzel güzellik!
Ombre etkisi ve hafif makyaj görüntüsüyle French Kiss üç özel renk seçeneğine sahiptir. Özel olarak geliştirilen bu üç balm, kremsi dokusuyla karamel tabakasını kırdıktan sonra tadına varabileceğiniz üç ayrı şekerleme gibi.

“Uzun zamandan beri dudaklarınızın tüm ihtiyacını karşılayacak doğal formüle sahip bir ürün geliştirmeyi
düşlüyordum. Caudalie’nin patentli içeriği polifenoller yönünden zengin bir bakın ürünü. Aynı zamanda balmlarımızda dudakları kurutmayan pigmentler kullanmayı ve sade olduğu kadar bağımlılık yaratacak renklere ulaşmayı arzuluyordum. Herkesin çantasında gün boyu ulaşabileceği bir Fransız Dokunuşu olsun istiyordum. Tam bir Fransız Öpücüğü!”

Mathilde Thomas

BİR BALM, ÜÇ SEÇENEK
Üç farklı seçeneğiyle French Kiss zarafetinize zarafet katacak.

Innocence
Hafif portakal ve vanilya kokularıyla French Kiss Innocence dudaklarınıza yumuşaklık ve ışıltı katar. 60’lar tarzı taş bebek etkisiyle saf cildinize uygulayabilir, makyajınızı siyah bir göz kalemiyle tamamlayabilirsiniz.

Seduction
Pembenin taze bir gül yaprağı gibi canlı, ancak uçuk ve eşsiz bir tonu. Tüm duyulara hitap eden yoğun vanilya kokusuyla gül esintilerinin harmanlandığı bir ürün. Çekiciliğinizi öne çıkaran bu dudak balmı dudaklarınıza sağlıklı ve dolgun bir görünüm katar.

Addiction
French Kiss dudak balmı ailesinin kırmızı meyvelerden esinlenerek geliştirilen, böğürtlen kırmızısı rengindeki bu üyesi serinin en yoğun renkli seçeneğidir. Zarif bir dokunuşla dudaklarınız seksi bir görünüm alır.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI