Ana SayfaGüzellikGüzellik Editörümüz Cilt Bakım Rutinini ve FOREO LUNA 3 Deneyimlerini Anlatıyor

Güzellik Editörümüz Cilt Bakım Rutinini ve FOREO LUNA 3 Deneyimlerini Anlatıyor

Özellikle kış aylarında kızarıklıklarla mücadele eden bir cildim var. Bu zaman zaman çok yorucu olabiliyor. Hassas ciltler için bakımın ne kadar önemli olduğunu böyle zamanlarda daha iyi anlıyorum. Haliyle cilt bakımımı da cildimin hassasiyetine ve ihtiyaçlarına uygun şekilde yapmaya çalışıyorum. Cildi tıpkı benim gibi olanlar için, hassas cildime nasıl bakım yaptığımı, kullandığım vazgeçilmez ürünleri sizlerle paylaşmak istedim!

Uygulamalı cilt bakım rutini videomu aşağıdan izleyebilirsiniz!

 


 
# Shiseido temizleme mendili
 
Şehir hayatında çevresel faktörler, gün içerisinde bulunduğum kapalı ortamlar ve kullandığım makyaj ürünleri cildimi fazlasıyla yorabiliyor. Bakım sürecimde tüm bunlardan arınmak ilk önceliğim. Bunun için de cilt tipime özel ürünlerle cildimi temizliyorum. Bu zaman zaman bir temizleme mendili olabildiği gibi, su ile kullanabildiğim bir ürün de olabiliyor. Temizleme mendili olarak Shiseido kullanıyorum.

# FOREO LUNA 3
 
Cildimi durulanabilir bir ürünle temizlediğim zamanlarda başvurduğum şey ise FOREO LUNA 3 oluyor. Hassas bir cilt tipine sahip olduğum için FOREO LUNA 3‘ün hassas ciltlere özel olarak tasarlanmış lila rengi ürününü kullanıyorum. Mobil uygulama desteği sayesinde titreşim ayarını o günkü ihtiyacıma göre ayarlayabiliyorum. Önceden ıslattığım yüzümü FOREO LUNA 3’ün ön yüzüyle 1 dakika gibi kısa bir sürede kolaylıkla temizliyorum. Böylece hassas cildim hiçbir zarar görmeden, nazikçe ama etkili bir şekilde makyaj kalıntılarından ve yağdan arınıyor.

Ardından cilt bakımımın en sevdiğim kısmına geliyoruz: Masajla kendini şımartma zamanı. FOREO LUNA 3’ün arka yüzü bana yüzümün dört ayrı bölgesi için sıkılaştırıcı masaj seçeneği sunuyor. Üstelik doğru masaj adımlarını takip ettiğimden eminim; çünkü mobil uygulamadaki modelin yönlendirmelerini kolaylıkla takip edebiliyorum!

Ürünü günde iki kez kullanabiliyor olmam en büyük artılarından biri. Böylece sabahları yüzümü güne hazırlarken, akşam uygulamalarımda ise günün yorgunluğundan kolayca arınıyorum. Kendime ayırdığım bu özel anlar çok değerli.

 

FOREO LUNA 3’ü; İstanbul’da Zorlu, İstinye Park, Nişantaşı, Demirören, Capacity​ gibi belirli Sephora mağazalarından deneyerek edinebilir ve sephora.com.tr adresinden hemen keşfedebilirsiniz.

 
Göz, boyun, kontür ve dudak çevresine uyguladığım masajla cildimin temizleme aşamasının ardından dinlendiğini ve sıkılaştığını hissetmek paha biçilemez.
 

# FRUDIA Blueberry Hydrating Krem
 
Cildimi temizledim, sıkılaştırıp rahatlattım. Şimdi nem depolama zamanı! Nemlendirici ürünümü yüzüme nüfuz ettirerek taptaze bir görünüme kavuşmak harika! Son dönemde fazlasıyla konuşulan Kore güzellik dünyası benim de radarımda. Bu nedenle nemlendirici olarak FRUDIA’nın Blueberry Hydrating kremini kullanıyorum.
 
 
Tüm bu uygulamalar sonunda temiz ve canlı bir cilde kavuşmak gibisi yok. Makyaj yapmadığım günlerdeki sağlıklı cilt görünümümü bu üç aşamadan oluşan bakım rutinime borçluyum. 
 

Sizlere önerim; uzun cilt bakım seanslarına vakit ayıramamayı bahane etmeyin. Doğru ürünlerle evinizin rahatlığında cildinize hak ettiği özeni gösterebilirsiniz. 

Işıltı hep sizinle olsun!
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI