Ana SayfaModaGwyneth Paltrow 41 yaşında

Gwyneth Paltrow 41 yaşında

Yapımcı ve yönetmen Bruce Paltrow`la oyuncu Blythe Danner`ın kızı olarak 28 Eylül 1982 yılında Los Angeles`da dünyaya gelen Gwyneth Paltrow, bugün 41 yaşına bastı. University of California`ya devam ederken ani bir kararla okulu bırakan Paltrow, 1991 yılında ` Shout` isimli filmle oyunculuk kariyerine adım attı. Aynı yılın devamında Steven Spielberg`in ` Kanca` isimli filminde oynayan güzel, bu sayede oyunculuk alanında ismini duyurmaya başladı.

En büyük çıkışını 1997 yapımı ` Aşık Shakespeare` deki rolüyle yapan Paltrow bu sayede ` En İyi Kadın Oyuncu` dalında Altın Küre ve Oscar kazandı. 96 yılında genç kızların sevgilisi Brad Pitt`le nişanlanan aktris, şiddetli geçimsizlik nedeniyle iki yıl sonra yakışıklı oyuncudan ayrıldı. 1998`den 2003 yılına kadar mutluluğu arayan Gwyneth, Coldplay`in solisti Chris Martin`le evlenerek 2004 yılında Apple isimli bir kız bebek dünyaya getirdi. Martin`le birlikte sorunsuz bir evlilik yürüten oyuncu 2006 yılında ikinci mutluluğunu yaşadı ve oğlu Moses Bruce Anthony Martin`i dünyaya getirdi.

Sağlıklı yaşama olan tutkusu ve spor aşkıyla tanınan Paltrow, güzel vücudun saran tasarım elbiselerle kısa zamanda stil ikonu olmayı başardı. Özellikle 2012 yılında Oscar Ödül Töreni`nde giydiği Tom Ford tasarımı beyaz, pelerinli elbiseyle hafızalarda yer edinen oyuncu, söz konusu kırmızı halı olduğunda sade ve çarpıcı seçimleriyle ön plana çıkıyor.

Trendus olarak güzel oyuncunun yeni yaşını kutluyor ve stilini incelemeniz için sizi fotogaleriye davet ediyoruz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI