Ana SayfaGüzellikH2O Plus Aquafirm+

H2O Plus Aquafirm+

H2O Plusın yeni cilt bakım serisi piyasada. Sadece Boyner Mağazalarında satılan markanın bu serisi Aquafirm+ Deniz Mikro Küreleri içeriyor.

H2O Plus’tan en son ürün olan Aquafirm+ daha sıkı ve daha genç görünüm için cildin genelinde çalışır.
Cilt için uyum içinde çalışan deniz türevi iki özel kompleksi içeriyor: cildi nemlendiren Deniz Mikro Küreleri ve Deniz Beslemeli Mikro-lift.
Kolajen dolgulu Marine Mikro Küreler, cildin içerisine “mikro-enjekte” ediliyor, burada kırışıklıkları doldurmaya yardımcı oluyor ve epidermal tabakaları arasında uzun süreli hidrasyon temin ediyor.
Deniz BeslemeliMikro-lift, cildin yüzeyinde besin zengini bir koruma meydana getiriyor, cildi sıkılaştırmak ve elastikiyeti korumak için cildin hücrelerini yakınlaştırarak bir araya getiriyor. Bunu yaparken, Deniz Beslemeli Mikro-lift kolajen üretimini uyandırıp canlandırıyor  aynı zamanda gözle görülüyor bir mikro-lift etkisini beraberinde üretiyor.  
Seri ek olarak, Deniz Mikro Küreleri ve Deniz Beslemeli Mikro-lift cildi sıkılaştırıp nemlendirirken aynı zamanda nemi, kolajeni ve elastini cilde kazandırarak, cildi gelecekteki hasarlardan korumaya yardımcı oluyor. İçinde var olan aydınlatıcılar, ışığı yumuşak bir şekilde yansıtıyor ve dinlenmiş, sağlıklı bir görünüm için koyu yuvarlakları yumuşatıyor.
Star Ürünleri:
·         Intensive Lift Serum – aquafirm+ serisinin en önemli ürünlerinde olan bu günlük serum, kolajen üretimine ve elastikiyete yardımcı olur, aynı zamanda cildinizde gözle görülür sıkılaşma sağlarken cildin yenilenmesine yardımcı olur.
·         Mikro-Kolajen Nemlendirici – cildi sıkılaştıran, ince çizgileri ve kırışıklıkları azaltan, aynı zamanda daha düzgün bir cilt görünümü sağlayan ipeksi, hiper-nemlendirici bir krem-jel.  
·         Göz Lift Konsantresi – ince çizgileri yumuşatan, şişkinliği azaltan, koyu yuvarlaklara iyi gelen ve göz bölgesine parlaklık veren yumuşak dokulu, hızlı etki gösteren bir konsantre.
·         Haftalık Aktif Köpük Maskesi – su içerikli formül hidrasyon ile cilde ihtiyacı olan suyu verir. Deniz Mikro Küreleri cildin sıkılığına ve elastikiyetine yardımcı olur.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI