Ana SayfaAnne ve ÇocukYaşam Atölyesi`nde `Çalışan Anne Workshop`u

Yaşam Atölyesi`nde `Çalışan Anne Workshop`u

 Yaşam Atölyesi, Türkiye`de kişisel dönüşüm açısından ilk ve tek Akademi olma özelliği taşıyor. Figen Küçükkoner`in başında olacağı "Çalışan Anne Olmak" adlı workshop 9 Eylül Çarşamba başlıyor.

Etkinliğin amacı anneler için yeni hareket planı oluşturmak. Hayatlarında farklılık yaratmak istedikleri alanlara odaklanıp yeni "annelik" açılımları oluşturmak workshop`un ilk hedefi. Bunun yanı sıra, çalışma hayatının anne-çocuk üzerindeki kötü etkisini bir yana bırakmak ve annelerin huzurlu ve mutlu yeni bakış açısı yaratmak etkinliğin bel kemiğini oluşturuyor.

"Çalışan Anne Olmak" Workshop`u 5 konuyu tek çatı altında buluşturuyor:

1. İş hayatı ve aile bireyleri arasındaki dengeyi sağlamak

2. Yoğun iş temposu ve anneliğin ağır sorumluluklarının getirdiği kaygıyla başa çıkabilmek

3. Az zamanda çok iş yapmak

4. Çocuk bakımını ilgilendiren konularda (bakıcı,kreş ve okul vb.) rahat olmak

5. Her daim kaygılı bir anne yerine daha mutlu ve huzurlu bir anne modeli

Figen Küçükkoner Kırca kimdir?

Boğaziçi Üniversitesi`nden 1993 yılında, Ekonomi bölümünden mezunudur. Eğitim hayatına International University of Japan ve University of Southern California`da devam etmiştir. Uzun yıllar pazarlama alanında çalışmış ve 2005 yılında "koçluk" ile tanışmıştır. İngiltere`de "Coaching Academy" ve "Coaching&Mentoring International"da koçluk eğitimleri almıştır. "Diploma in Coaching Practice" programını bitirip, İngiltere`nin en büyük akreditasyon kurumlarından biri olan National Open Collage Network`ün "Advenced Level" derecesini elde etmiştir. İlaven, Gestalt Center for Organizations and Systems Development "grup koçluğu" eğitimi almıştır.

Temel koçluk eğitimlerinden sonra "MAGIC" adlı gençlere yönelik özel koçluk programı sertifikasını ve uygulama hakkını elde etmiştir. Halen, bu programı üniversite ve kurumlarda öğrenciler ve yeni işe başlayanlar için uygulamaktadır.

Tüm bunların yanında, "anne-baba koçluğu" ilgisini çeken konular arasındadır. The Parent Coaching Academy`nin ebeveyn koçluğu programına katılmış ve bu programın ülkemizdeki tek uygulayıcısı olmuştur. Bu programı hem bireysel hem de kurumsal boyuta adapte edebilmektedir.

Son olarak Figen Küçükkoner, çalışmalarını yürütürken ortaya çıkan ihtiyaçlara cevap verebilmek ve hizmetlerini daha da derinleştirebilmek amacıyla "Çalışan Anne Destek Merkezi"ni kurmuştur. ÇADEM`de annelerin toplum ve aile içindeki farklı rolleri arasında kendini daha iyi hissedebilmesi ve süreçleri daha iyi yönetebilmesi amacıyla farklı eğitim ve programlar bulunuyor. Buna destek olarak Figen Küçükkoner, kurumlara "ebeveyn dostu" bir şirket olma konusunda danışmanlık yapıyor. anneysen.com, bebek.com ve mynet`teki yazılarıyla, ebeveynlerle buluşuyor.

http://www.yasamatolyesi.com/

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI