Ana SayfaGüzellikHair Mafia ile fabrika ayarlarına dönüş

Hair Mafia ile fabrika ayarlarına dönüş

Hair Mafia, Nişantaşı’nın süslü vitrinlerinden “Neyin Peşindesiniz” i sorgulayan şeffaf görüntüsü ile ayrılıyor.  Adından da anlaşıldığı gibi alıştığımız saç tasarım stüdyolarından oldukça farklı bir adres, oldukça sihirli bir dokunuş…  Hair Mafia’yı tercih edenlerin büyük bir kısmı kadın ancak buranın müptelası olmuş erkek müşterileri de yabana atmamak gerek. Gelen herkesle Hair Mafia’nın lokomotifi, “sihirli el” olarak nam salan Ahmet Ağırbaş ilgileniyor. Yaratıcı yaklaşımları ile ilgi çeken Ahmet Ağırbaş kadar Hair Mafia ekibi de oldukça dikkat çekici…

 “Özgünlük” ve “değişim” kavramları Hair Mafia ile bütünlük kazanıyor. Hem gelenlerin yaşadıkları değişim, hem de en minik detaya kadar salonun her an içinde bulunduğu değişim Hair Mafia’yı vazgeçilmez kılan en önemli özelliklerden… “Fabrika ayarlarına ve öze geri dönüş” sloganıyla 2012’yi karşılamaya hazırlanan Hair Mafia yeni yılda da kendini keşfetmenin sınırlarını zorlamaya kararlı.

Eğer randevu almadıysanız sıranızı Jaguar’dan çıkma beyaz deri bir koltukta ya da alt katta oldukça vintage bir görünüm sergileyen gramofonun yanına kurulmuş kadife berjerlerde bekliyorsunuz. Özenle kurulan ve adeta ev konforunu yansıtan kütüphane yerli – yabancı  dergileri, özenle seçilmiş, çeşitli felsefe, şiir ve tarih kitaplarıyla burada zamanı en iyi şekilde geçirmeniz için sizi bekliyor.

Saçınız yapılırken ya da sıranızı beklerken ilgiyle keşfedeceğiniz Volga Yıldız’ın deklanşöründen Hair Mafia duvarlarını süsleyen fotoğraflar, ortamın sıcaklığıyla yeni tanışacağınız insanlar, yepyeni müzik yaklaşımlarına kulak vereceğiniz DJ performansları, 2012’yi karşılamaya hazırlanırken modunuzu yükseltecek Hair Mafia ayrıcalıklarından…

“Bir fikir bazen dünyalara bedeldir çünkü fikirler dünyayı değiştirir” düşüncesiyle 2012’de de saç tasarım anlayışını değiştirmeye devam eden Hair Mafia’da söylenenlere değil, kendinize bakacak, deneyimlere açık olmanın özgünlüğünü ve özgürlüğünü yaşayacaksınız.

Telefon: 0212 246 69 79

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI