Ana SayfaModaHakan Yıldırım koleksiyonu Koton mağazalarında

Hakan Yıldırım koleksiyonu Koton mağazalarında

İlk kez Ağustos ayında gerçekleşen İstanbul Fashion Days’de modaseverlerle buluşan ve o günden beri Koton müşterileri tarafından merakla beklenen “hakan yıldırım for Koton” İlkbahar&Yaz koleksiyonu, Nisan ayının ortalarından itibaren Koton mağazasında yerini alıyor. 

“hakan yıldırım for Koton” koleksiyonunun ana teması, lüks kavramının geçirdiği evrim ve günümüzdeki bireysel lüks anlayışını referans alan “Yeni Lüks”. Elbiselerin ve diz boyu eteklerin ön planda olduğu koleksiyon, toplam 40 parçadan oluşuyor. “hakan yıldırım for Koton”un hakim renkleri ise, pembeler, lacivertler, fuşyalar ile olmazsa olmaz beyazlar ve siyahlar. Koleksiyonunda ağırlıklı olarak, ketenler, kotonlar, şifonlar ve ipek satenler kullanılmış. Gündüzleri iş kıyafeti olarak kombinlenebilecek, akşamları ise küçük dokunuşlarla kokteyl kıyafeti halini alabilecek tasarımlarıyla “hakan yıldırım for Koton” koleksiyonu, günün her anında giyilebilecek parçalardan oluşuyor.  

Kişisel lüks anlayışını referans alan “hakan yıldırım for Koton”, İstinye Park, Cevahir, Ankamall-Ankara, Forum Bornova-İzmir gibi belirli Koton mağazalarında satışa sunuluyor.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI