Ana SayfaModaHally Hansen ile sıcacık ayaklar

Hally Hansen ile sıcacık ayaklar

Teknoloji odaklı ürünleriyle şıklığı ve konforu bir arada sunan “Helly Hansen”  özel teknolji kullanılarak tasarladığı her türlü ayak tipine uygun ayakkabı ve bot modelleri ile tam anlamı ile “konforu” ayağınıza getiriyor.

Materyalinde kullanılan özel teknoloji sayesinde su geçirmeyen ve ayağı nefes aldırabilen özelliklere sahip Helly Hansen`ın 2011 Kış sezonu için hazırladığı ayakkabı ve bot modelleri , tabanında kullanılan karbon plastik ile de her türlü hava şartına uygunluğu ile göze çarpıyor. Bunun yanısıra “Helly Jelly” adı verilen yeni bir metod kullanılarak topuk kısmına yerleştirilen koruyucu materyali sayesinde ayaklarınızın yumuşak ve rahat adımlar atmanısını sağlıyor.
Günün her anı şıklık ve konforu ayaklarınızda hissedebileceğiniz Helly Hansen`ın 2011 Kış sezonu için tasarladığı ayakkabı ve botlarıyla ister günlük hayatınızda ister dış mekan spor aktivitelerinizde rahatlık ve şıklığı bir araya getirebilirsiniz.
130 yıldır her türlü hava faktörüne karşı koruyucu, fonksiyonel koleksiyonlar üreten `Helly Hansen`ın soğuk kış günleri için tasarladığı rengarenk çoraplar ile de ayaklarınız kışı rahat, sıcak ve şık geçirecek.
`Helly Hansen`ın fonksiyonel ve özgün tasarım ayakkabı ve çoraplarına sahip olarak kışa meydan okumak istiyorsanız , havalar soğuyor acele edin…

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI