Ana SayfaModaHamam ürünleri Harvey Nichols`da

Hamam ürünleri Harvey Nichols`da

İngiltere’nin hatta dünyanın en şık, yenilikçi ve alışverişe farklı bir boyut kazandıran mağaza zincirlerinden biri olan Harvey Nichols, dünya banyo tekstili sektörüne "Tasarım Anlayışını" getiren HAMAM markasının ürünlerini tercih etti… 

HAMAM, eşsiz koleksiyonları ve her biri kendi alanında üstün başarılara sahip tasarımcılarla yaptığı işbirliği sayesinde Harvey Nichols yetkililerinin dikkatini üzerine çekti. İlk etapta HAMAM’ ın özel peştamal koleksiyonu raflarda yerini alırken sonraki aylarda tüm ürünleri satışı sunulacak. 

HAMAM, Harvey Nichols mağazalarında bulabileceğiniz  peştamal koleksiyonunu farklı  konseptlerde sunuyor. Plaja giderken çantamda ya da teknemde fazla yer kaplamasın, % 100 pamuk, çabuk kuruyan ve antibakteriyel koruma özelliği olan bir peştamal istiyorum diyorsanız Pamuk, Ocean Organic, Meyzer ve Fula peştamaller tam size göre. Modayı yakında takip ediyorum ve bu sene plajlarda farklılığımı ortaya koymak istiyorum diyenlerdenseniz; % 100 saf ipek olup parlak bir görünüme, mükemmel bir yumuşaklığa, şıklığa ve inceliğe sahip olan İpek, Waterside ve Iris peştamal koleksiyonu tam size hitap ediyor. 

2007 yılında Harrods’a girerek ününe ün katan HAMAM, dünyaca ünlü yabancı markaların ve moda tasarımcılarının vazgeçilmesi haline gelen Harvey Nichols mağaza zincirlerine giren ilk Türk markası olarak bir ilke daha imza attı.

 

 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI