Ana SayfaGüzellikHamilton Optimal Losyon SPF30+

Hamilton Optimal Losyon SPF30+

Hamilton, Avustralya’da 1932’den bu yana kullanılmakta olan Dünya’da ki ilk güneş koruyucu markalarından biri. Cildi, güneşten gelen UVA-UVB ışınlarının zararlı etkilerine karşı etkin biçimde koruyor.

Son yıllardaki klinik çalışmaların da vurguladığı gibi, artık güneşin yalnızca yakıcı etkisi değil ayrıca güneşin vücudun bağışıklık sistemini sistemik olarak baskılaması da cilt kanserlerinin gelişiminde büyük rol oynamakta. Bu neden ile güneş koruyucu seçiminde bağışıklık sistemini de daha etkin koruyabilen formüllerin seçilmesi önerilmekte.
Yenilikçi bir anlayışla, Avustralya Flinders Üniversitesi ile Hamilton Laboratuvarları’nın ortak yürüttüğü 10 yıllık bir araştırma sonucunda ortaya çıkan Hamilton Optimal Losyon SPF 30+, standart güneş koruyuculardan farklı olarak bağışıklık sisteminin daha etkin korunmasına yardımcı olarak cilt kanserlerinin önlenmesine belirgin destek vermekte. Hamilton tarafından patentli yapısı ile cilt üzerinde şeffaf bir film tabakası olarak yer alıyor, ciltte tabaka ve beyazlık bırakmıyor.
Hamilton Optimal Losyon SPF 30+ hafif ve kolay kullanımı, nemlendirici, anti-agingetkisi, 125 ve 250 ml’lik ekonomik boyları sayesinde tüm aile bireylerinin güvenle kullanabileceği günlük bir ürün. Hamilton Güneş Koruyucu serisinde ayrıca yüz ve dudak için özel formüllerin yanısıra çocuklar ve hassas ciltler için özel ürünler de yer alıyor.
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI