Ana SayfaMagazinHande Ataizi ve Cihan Ünal`ın kavga sebebi

Hande Ataizi ve Cihan Ünal`ın kavga sebebi

Hande Ataizi ve Cihan Ünal`ın kavgası yüzünden Ataizi Ankara`da ki oyunda sahneye çıkmamıştı. İkilinin kavga sebebi belli oldu. Ataizi iddaya göre "Özel Hayatlar" adlı oyundan ayrıldı. Ataizi, partnerinin yakınlaşma sahnelerinde sergilediği davranışlardan rahatsız oldu ve onu “Çok ileri gidiyorsun” diye uyardı. Ünal’ın yanıtı ise “Ben sağlıklı bir erkeğim” oldu.

Ünal, rol arkadaşını “Hande Ankara’daki oyun sırasında çok gergindi, tüm ekibe asabi davrandı. Ankara’da yaşadıklarımızı anlatmak istemem. Anlatılmaması gereken, özel şeyler. Bir-iki kırıcı söz söylenmiştir, bir şeyler olmuştur. Bunları konuşmaya gerek yok. Bir benim, bir de onun hayatına bakın, ne olduğunu anlarsınız” sözleriyle eleştirdi.

Bir basın açıklaması yapan Hande Ataizi de “Cihan Bey’in oyunun bitmesinin ardından telefonuma yollamış olduğu mesajı ve gönderilme nedenlerini kamuoyuyla paylaşmamamızı tercih edeceğine eminim” sözleriyle tartışmayı alevlendirdi. İkiliyi karşı karşıya getiren o olayla ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Söylentiye göre Ataizi, rol gereği yakınlaştıkları sahnelerde Ünal’ın sergilediği davranışlardan rahatsız oldu ve onu “Çok ileri gidiyorsun” diyerek uyardı. Ünal’ın yanıtı ise “Ben sağlıklı bir erkeğim” oldu. Bu sözlere çok sinirlenen Ataizi, çareyi oyundan ayrılmakta buldu.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI