Ana SayfaGüzellikHarrem’in Doğal İçerikli Ürünleriyle Cildinizi Koruma Altına Alın

Harrem’in Doğal İçerikli Ürünleriyle Cildinizi Koruma Altına Alın

GÖZ ÇEVRENİZE DOĞAL BAKIM

Harrem Göz Serumu
Düzenli bakım gerektiren göz çevresi, cildin en hassas bölgelerinden biridir. Bitkisel aktiflerin harmanlanmasıyla oluşan Harrem Göz Serumu, göz çevresindeki tüm yaşlanma izlerinin azalmasına yardımcı olurken koyu halkaları, şişkinliği ve sarkmaları gidermeye yardımcı oluyor.

Organik içeriklerle hazırlanan Harrem Göz Serumu, kırışıklıkların oluşmasını engelliyor. İçeriğindeki Tamamnu Yağı sayesinde gözaltlarını güneşin olumsuz etkilerinden dolayı oluşan lekelenmelere karşı koruyor. Yüzde 100 doğal içerikleri arasında Kuşburnu Yağı, Jojo Yağı, Nar Çekirdeği Yağı, Hint Yağı, Avokado Yağı, Badem Yağı, Kayısı Çekirdeği Yağı, Ölmez Otu Yağı, Neroli Özleri, Organik Gül Yağı, Palmaraso Yağı ve Lavanta gibi birçok organik yağ bulunuyor.
 
CİLDİNİZİ GÜLÜN GÜCÜYLE KORUYUN

Harrem Gül Mayası
“Rosa Damascena” adı verilen gül türünden elde edilen Harrem Gül Mayası, yaşlanmayı geciktirir, toksinlerin atılmasını sağlar, serinletici ve ferahlatıcı bir etki sunar. Standart nemlendiricilerdeki moleküllere oranla daha küçük yapıya sahip olan gül mayası cildin nemlendirir, besler, onarılmasına ve sıkılaşmasına yardımcı olur. Kullanıldığı bölgelerdeki dokuları gerginleştirici etkiye sahiptir.

Tamamen doğal içeriği sayesinde bazı yiyecekler ve tatlılarda aroma olarak dahi kullanılabilir. Sabah ve akşam temiz cilde sıkarak uygulanır ve kuruması beklenir.
 
 
OSMANLI’DAN GÜNÜMÜZE ULAŞAN BİR MUCİZE

Harrem Buhur Suyu
Tarihi yaklaşık 600 yıl öncesine kadar dayanan Buhur Suyu, iyi bir antiseptiktir. Buhur Suyu geçmişte Osmanlı’nın salgın hastalıklar sırasında ve günlük yaşantılarına kattıkları her türlü hastalıktan korunma ve şifalanma yöntemlerinden biriydi. Tamamen eski tariflere ve usullerine sadık kalınarak Harrem tarafından üretilmeye devam ediyor.

Vücuda rahatlık veren formülü, ciltte ve saçlı deride temizleyici özelliğe sahiptir. Buhur suyu: sandal, sedir, sığla, oud ağacı gibi tütsü olarak yakılan kokulu ağaç parçalarının gül suyu içinde kaynatılarak; misk, amber veya çiçek özlerinin eklenmesi ile hazırlanıyor.

Doğanın en mucizevi şifalı içeriklerinin harmanı ile oluşturulan Harrem Buhur Suyu, kolonyaların aksine alkol ve paraben içermeden bakterilere karşı koruma sağlıyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI