Ana SayfaMücevherHarry Winston, Yeni Pırlanta Evlilik Yüzüğü Kapsül Koleksiyonunu Sunar!

Harry Winston, Yeni Pırlanta Evlilik Yüzüğü Kapsül Koleksiyonunu Sunar!

Yüzüğün ardından, bir düğünün en belirgin sembollerinden biri gelinliktir; giyen kişinin kendine has güzelliğine hitap eden, kişiye özel bir tasarımdır. İlk tasarım anından dikiminin son rötuşlarına kadar özel dikim bir gelinliğin oluşturulması, benzersiz bir Winston evlilik yüzüğünün yaratılmasını mükemmel biçimde yansıtır.
Her ikisi de bir rüyayla başlar ve çok zarif, çok nadide bir eserle tamamlanır.  Elle çizilen ilk eskizin verdiği ilhamla en iyi materyaller seçilir ve tüm dokunuşların en üst düzey hassasiyetle icra edildiği fevkalade bir ustalıkla çalışılır.

Bu iki sanatın ardındaki muhteşem tasarım sürecine bir övgü niteliğinde olan yeni Bridal Couture Koleksiyonu, farklı pırlanta kesimlerini öne çıkarıyor ve bir gelinliğin şıklığını yaratan özel unsurları tamamlıyor.
Merkezde yer alan damla kesim pırlantanın birbirine geçen ve pırlantalarla bezeli iki şeritle sarıldığı yüzük, özel dikim gelinliklerdeki korse bağı hatırlatıyor. İki ruhun bir araya gelişini simgeleyen bu modern dizilim, pırlantanın damla biçimli siluetini öne çıkarıyor ve sahibinin modern duruşunu mükemmel biçimde vurguluyor.

Markiz ve damla kesim pırlantalardan oluşan bir kümeyle desteklenen zümrüt kesim pırlanta yüzük, romantik Fransız dantelinin narin dokusuna yeni bir yorum getiriyor. 

Bir düğünün en geleneksel sembollerinden olan aşk düğümü motifi, çiftin bozulmaz birlikteliğini ve ebedi bağını temsil eder.  Bu benzersiz tasarımda aşk düğümü motifi üzerine ustalıkla yerleştirilen yuvarlak kesim pırlantalar, dikkati merkezdeki cushion kesim pırlantaya çekiyor.

Biri yuvarlak kesim pırlantalardan, diğeri damla ve markiz kesim pırlantalardan oluşan iki halka içine alınmış yuvarlak kesim pırlanta yüzük, gelinlikleri süslemede kullanılan kristalleri çağırıştırıyor.

Her daim romantik olan fiyonk motifini yeniden yorumlayan platinden yapılmış bu oval kesim pırlanta yüzük, son derece feminen fiyonk motifine övgülerini sunuyor.

Her stil ve her kadın için bir yüzük sunan Bridal Couture Koleksiyonu, Harry Winston’ın hayatın en önemli anlarına zarif bir mücevherle anlam katılması gerektiğine olan inancını savunmayı sürdürdüğü gibi, markanın en üst düzey kalite ve ustalığa olan bağlılığını daha da vurgulamaktadır.
Harry Winston’ın Bridal Couture Koleksiyonu, dünya çapındaki seçkin Harry Winston Salonlarında satışa sunulacaktır.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI