Ana SayfaModaHarumika ile küçük modacılar yetişiyor

Harumika ile küçük modacılar yetişiyor

Adore Oyuncak geleceğin modacıları olacak kız çocuklarını dünya ile aynı anda ‘Harumika’ ile tanıştırıyor.  Dünya oyuncak devi Bandai tarafından üretilen Harumika tasarım setleri, oyuncak pazarında benzeri bulunmayan çeşitli özellikleriyle dikkati çekiyor. Harumika, çocukları modanın eğlenceli ve göz kamaştırıcı dünyasına götürüyor.

Dikişe, makasa ve yapışkana gerek kalmadan, kız çocukları sadece beğendikleri kumaşı ve Harumika tasarım setlerini kullanarak istedikleri elbiseyi tasarlayacak.

Kız çocukları kullanacakları kumaşı seçtikten sonra Harumika aparatını kullanarak elbiselerini tasarlayacaklar.  Elbise tasarımı bittikten sonra ise tasarımınlarını zenginleştirmek için birbirinden farklı aksesuarları, parlak taşları ve stickerları kullanabilecekler.

Oyuncak bebek ile oynamaktan çok daha fazla keyif veren benzersiz ‘Harumika Kendin Yap’ tasarım setleri ile kız çocukları yaratıcı, göz kamaştırıcı ve bir o kadar da büyüleyici tasarımlara imza atabilecekler.

Harumika tasarım setleri sınırsız kombinasyon seçenekleri ile kız çocuklarının hayal güçlerini genişletecek, tasarım ile tanıştırıp onların moda tasarımına ilk adımları atmalarını sağlayacak. 

Harumika`yı tüm Maxitoys mağazalarında, İstinye Park Adore Oyuncak mağazasında ve www.adoreoyuncak.com sitesinde bulabilirsiniz.


 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI