Ana SayfaSağlıkHayat Arkadaşınızla Yapabileceğiniz 4 Egzersiz

Hayat Arkadaşınızla Yapabileceğiniz 4 Egzersiz

Kış, tam anlamıyla bir kuluçka dönemi. Soğuk hava ve izleyecek birçok şey olması sizi ve hayat arkadaşınızı kanepeye ve iç mekanlara kolaylıkla hapsedebilir. Ancak sonunda karlar eridi ve havalar ısındı; dışarı çıkmak ve aktivitelere katılmak için doğru zaman geldi. Bu hareketliliğe sevdiğiniz kişiyi de dahil etmek, ihtiyacınız olan motivasyon.

Yürüyüşe çıkın
Bir başlangıç yapın ve doğa yürüyüşüne çıkın. Yürüyüş yapmak için kayalık alanlara veya büyük prodüksiyonlara ihtiyacınız yok. Yaşadığınız yere yakın bölgelere kısa keşif gezileri bile yapabilirsiniz.

Parkta frizbi oynayın
Eğer ikiniz şehir hayatından kaçmak için elinizden geleni yapıyorsanız, eğlenceli bir önerimiz daha var; en rahat kıyafetlerinizi giyin ve parka frizbi oynamaya çıkın. Karın ve sırt bölgenizin hareketlenmeye başlayacağını garanti edebiliriz.

Derslere girin
Hayat arkadaşınızla birlikte daha sıkı bir çalışmaya ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız sizin için ideal olduğunu düşündüğünüz spor salonun derslerine birlikte yazılın.

Eşli yoga
Eğer kendinizle ve birbirinizle olan bağınızı güçlendirmek istiyorsanız sizin için ideal olan egzersizin eşli yoga olduğunu söyleyebiliriz. Dersleri ciddiye alın ve randevunuz olmadığı zamanlarda, günde 10 dakikanızı ayırarak çalışmalarınıza evde veya parkta devam edin.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI