Ana SayfaYaşamHayattan keyif almak

Hayattan keyif almak

Bazen uzaklaşmak gerekir. Hani hep derler ya nereye gidersen git kendini de yanında götürürsün diye, işte bu her zaman böyle olmayabilir. Belki de gittiğiniz yerde sıkıldığınızdan sizden, sizi kurtaracak bir şey çıkacak karşınıza. Belki yeni bir uğraş bulacaksınız kendinize. Belki orada izleyeceğiniz bir film yeni bir düşünce canlandıracak zihninizde. Belki de yeni biriyle tanışacaksınız, kim bilir? O yüzden bazen uzaklaşmak iyidir. Hayatın monotonoluğundan mı sıkılırız, kendimizi sıkmak için monotonluğu biz mi yaratırız bilemiyorum ama gidilen her yeni yer insanın ufkunda çok fazla değişikliğe yol açıyor, bundan eminim .

Her seyehat zihninize yerleştireceğiniz yeni bir anı veriyor size, ve farkında olmadan yeni alışkanlıklarla dönüyorsunuz gittiğiniz yerden. İlham kaynağı oluyor kısacası. İyi geliyor… Kısa bir tatil bile olsa, sadece haftasonu bir yerlere gidin. Çok uzaklara olmasa da olur. Yakınlarda, daha önce görmediğiniz bir yer de iyi gelir . İstanbul`daysanız mesela Büyük Ada`ya gidin. Temiz hava, küçük mekanlar, iyi gelecek emin olun.

Günlük telaşlara o kadar kapılıyoruz ki kendimizi unutuyoruz. Belli bir zaman sonra geriye dönüp baktığınızda aradan çok yıl geçmiş olmasın; siz de o yılları anlamadan yaşamış insanlardan olmayın. Zaman sizi harcamasın yani, siz zamanı harcayın hem de hayattan keyif alarak. Bu kelimeyi de çok seviyorum "Hayattan keyif almak…" Ne için yaşıyoruz ki, kaliteli zamanları kaçırdıktan sonra geriye sadece pişmanlıklar kalıyor.

Hayatta ne olursa her zaman içinizden geldiği gibi yaşayın. Hayatın göz ardı ettiği insanlardan olmayın; ona kendinizi göstermek için elinizden geleni yapın. Bunu yapabiliyorsanız ve üstüne bir de aşıksanız işte hayat o zaman gerçekten size güzel. Keyfini çıkarın…

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI