Ana SayfaGündemHayko Cepkin Kadın Dövmekten Ceza Aldı

Hayko Cepkin Kadın Dövmekten Ceza Aldı

Hayko Cepkin`in kendisinden şikayetçi kadın ile yaşadığı kavga ve ardından bir başka kadına kafa atması, güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıdı

Hayko Cepkin, katıldığı duruşmalardan birinde hakkındaki suçlamaları kabul etmedi ve kafa attığı iddiasını da yalanladı. Cepkin şu ifadeleri kullandı; "Ben müşteki sanığa kesinlikle kafa atmadım. Kendisini yaralamam söz konusu değildir. Olay günü gece kulübünde DJ`lik yaptıktan sonra dışarı çıktım. İki erkek şahıs bana selam verdi. Bu arada Gülşen A., `Bu O….u Ç….ğu` na mı selam veriyorsunuz?` dedi. Aşırı alkollüydü, bu durumu gören yanımdakiler Gülşen A.`yı uzaklaştırmaya çalıştı. Gülşen A. gitmemek için direniyordu ve yerlerde sürünüyordu" dedi.

Gülşen A. ise ifadesinde, Cepkin`e karşı hakaret ettiği iddiasını reddetti ve şu ifadeleri verdi; "Ben kesinlikle Hayko Cepkin`e hakaret etmedim. Kendisini darp da etmedim. Ona karşı şantajım da söz konusu değildir. Olay gecesi sabah karşı arkadaşlarımla birlikte evime giderken bir mekanın önünden geçerken Kaan ve Özgür isimli arkadaşlarım Hayko Cepkin`i görmüşler. Ben kendisini tanımadığım için arkadaşlarıma `Kim bu?` dedim. Bunu duyan Cepkin, hiçbir şey söylemeden bana kafa attı. Ben yere düştüm. Alkollü de olmam nedeni ile sonrasını net hatırlamıyorum. Ben yere düştükten sonra Cepkin tarafından tekmelendiğimi ve orada bulunanlar tarafından Cepkin`in uzaklaştırıldığını arkadaşlarımdan öğrendim. Sonrasına olay yerinden uzaklaştım ve evime gittim. Akşamına da hastaneye giderek rapor aldım" diye konuştu.

Gülşen A. Cepkin`e şantaj yaptığı yönündeki suçlamayı reddetti ve şöyle devam etti; "Daha sonra avukatımın aracılığı ile yanımda avukatım da olduğu halde özür talep etmek için Cepkin`in menajeri ile buluştuk. Özür talep ettik ancak kabul edilmeyince şikayetçi olduk. Şantaj kesinlikle söz konusu değildir. Ayrıca Cepkin`in etnik kimliğini de bilmiyorum. Şikayetçiyim" 

Mahkemeye sunulan olay anına ait güvenlik kamerası görüntülerinde ise Gülşen A.`nın büyük bir kalabalığın içinde kaldığı ve daha sonra yerde tekmelendiği görülüyor. Gülşen A. daha sonra olay yerindekilerin araya girmesiyle ayağa kalkıyor ve mekandan uzaklaşıyor. Görüntülerde ayrıca Cepkin, menajeri olduğu öne sürülen erkek bir şahsa yumruk atıyor, Erkek şahıs ise hiçbir tepki vermiyor. Daha sonra Cepkin, bu kez de sarışın bir kadına kafa atıyor. Sarışın kadın uzun süre burnunu tutuyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI