Ana SayfaGüzellikHead&Shoulders’dan “Hep Seninle” Kampanyası Kapsamında Bağış Desteği!

Head&Shoulders’dan “Hep Seninle” Kampanyası Kapsamında Bağış Desteği!

Her zaman özgüveni arttırmaya, kafayı ve bedeni ferah tutmaya yönelik projeler üreterek topluma fayda sağlayan Head&Shoulders, Covid-19 salgını mücadelesine destek vermek için geçtiğimiz Mart ayında #HepSeninle kampanyasını başlatmıştı. Bu kampanyanın ilk adımı olarak toplumun moral ve motivasyonunu yüksek tutmak için @headandshoulderstr Instagram hesabında canlı yayın etkinliklerine devam eden Head&Shoulders, toplam 1.3 milyon TL değerinde ürün ve maddi bağış ile topluma desteğini sürdürüyor.

 ‘Açılsa da aramızdaki mesafeler, tekrar gelecek omuz omuza vereceğimiz günler. Özgüvenle biraraya geleceğimiz günler gelinceye dek Head&Shoulders #HepSeninle’ mottosuyla yola çıkan Head&Shoulders, yurtdışından gelen vatandaşlarımızın ve sağlık çalışanlarının kaldığı T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü’ne bağlı 19 ildeki 28 karantina yurdunda, 12 bin kişinin saç bakım ihtiyaçlarını üstlenerek destek sağlıyor. #HepSeninle kampanyası kapsamında yurtlara bağışlanan şampuan ürünleri Türk Kızılayı aracılığı ile vatandaşlarımıza ulaştırılıyor.

Şimdiye kadar Adana, Adıyaman, Bartın, Eskişehir, Giresun, Hatay, Iğdır, Isparta, İstanbul, Kastamonu, Kırıkkale, Kırklareli, Kütahya, Manisa, Niğde, Şırnak, Tekirdağ, Trabzon, Yalova illerinde yer alan karantina yurtlarına gönderilen şampuanlar, ihtiyaç kapsamında açılacak olan tüm yurtlara ulaştırılmaya devam edecek. Karantina yurtlarının yanı sıra yaklaşık 1 aydır kapalı olan, süreçten etkilenen ihtiyaç sahibi kuaför ve berberlere ürün ile birlikte maddi bağış da gerçekleştirecek. Ek olarak ihtiyaç sahibi ailelere de ürün bağışı yapacak. P&G markalarından Head&Shoulders, bağış ve destekleriyle tüm Türkiye’ye Covid-19 mücadelesinde ‘Hep Seninle” mesajı verecek.

*Temmuz 2018- Haziran 2019 arası Nielsen satış bilgilerine dayanan P&G hesaplamaları

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI