Ana SayfaErkek ModasıHemington'dan “Moda Kapıda” Hizmeti

Hemington’dan “Moda Kapıda” Hizmeti

“Moda Kapıda” hizmeti www.hemington.com.tr ‘den yapılan alışverişlerde, satın alınan ürünün ya da ürünlerin farklı bedenlerini, istenirse kombin alternatiflerini sunan; müşterilere kendi konfor alanlarında seçim yapma ayrıcalığı yaşatan bambaşka bir deneyim.

Dünya büyük bir değişimden geçiyor ve yaşam alışkanlıklarımız da beraberinde değişiyor. Teknolojinin hızlı gelişimi, hayatlarımızı kolaylaştıran yeni çözümlerle şekillenirken, alışveriş rutinlerimizde de değişim kaçınılmaz oldu. 
 
Erkek modasında tüm ihtiyaçlara yüksek kaliteli ürün ve el işçiliğiyle cevap veren Hemington, saf ve doğal ipliklerle tasarladığı koleksiyonlarını müşterilerine ulaştırırken, zaman ve mekan yönetiminde özgürlük tanıyan Moda Kapıda uygulamasıyla alışveriş deneyimini kolaylaştırıyor. Hemington “Moda Kapıda” uygulaması, müşterinin seçtiği ürünü kendini konforlu hissettiği ortamda denemesini, küçük ve büyük gelmesi gibi kaygılardan uzak bir şekilde alışveriş yapmasını ve kombinleyebileceği ürünleri görüp karar vermesini sağlayan, kişiye özel bir hizmet sunuyor.
 
 
Moda Kapıda nasıl çalışıyor ?
Hemington, İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa’da hayata geçirdiği “Moda Kapıda” uygulamasıyla müşterilerine ister ev ister ofis ortamında keyifli alışveriş deneyimi yaşatıyor. www.hemington.com.tr’den 2.000 TL ve üzeri alışveriş yapan tüm müşteriler, Hemington müşteri hizmetleri temsilcisi tarafından aranıyor. Hemington Uzman Satış Danışmanı ile görüşme için randevu oluşturuluyor. Ürünler bir küçük ve bir büyük bedeni, istenirse kişiye özel kombin alternatifleri ile beraber sunuluyor müşteriye uygun olan gün ve saatte adrese teslim ediliyor.  Moda Kapıda hizmeti ile müşteri “acaba bedenime uyar mı” kaygısı yaşamadan; bambaşka bir alışveriş deneyimi ile kolaylıkla seçim yapma rahatlığı yakalıyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI