Ana SayfaErkek ModasıHemington’dan Sürdürülebilir Bir Gelecek: Merino Triko Koleksiyonu

Hemington’dan Sürdürülebilir Bir Gelecek: Merino Triko Koleksiyonu

Yaşamın hızlı temposunu, doğa ve sürdürülebilirlik gibi gerçek değerlerle dengelemeyi amaçlayan Hemington, %100 doğal merino yünüyle ürettiği yeni triko koleksiyonu ile öne çıkıyor.

Dünya çapında yün otoritesi olarak kabul edilen Woolmark kalite sertifikasına sahip olan Hemington Merino Triko Koleksiyonu, kalite ve doğallığa vurgu yapıyor. Koleksiyondaki her bir ürün Avustralya’nın tertemiz havasını soluyarak yaşayan, su ve organik otlarla beslenen merino koyunundan temin edilen saf Merino yününden örülüyor. Elyaftan trikoya tüm üretim sürecinin global sürdürülebilirlik sertifikalarına sahip tesislerde yürütüldüğü bu koleksiyon, daha yaşanabilir bir geleceğin simgesi olarak parlıyor.

Koleksiyondaki şık ve fonksiyonel trikolar, ceketler ve dış giyim ürünleri erkeklerin gardroplarında zamansız kilit parçalara dönüşüyor. Çeşitliliğiyle dikkat çeken, hayranlık uyandıran renk kombinlerine sahip Hemington Merino Triko Koleksiyonu, incecik dokusu, hafifliği ve sıcak tutma özelliği ile kaliteye önem veren erkeklerin özgün stillerine ilham oluyor.

Günün Her Saati Fonksiyonellik Arayanlara Hemington “Activewear Merino Koleksiyonu’

Hemington, ayrıca koşuşturmalı bir tempoya sahip erkeklerin hayatlarını kolaylaştırmak için özel tasarladığı ‘Activewear Merino’ kapsül koleksiyonu ile şıklığı ve rahatlığı bir arada sunuyor.  ‘Activewear Merino’ içeriğindeki özel ipliği sayesinde dış hava şartlarına göre vücut ısısını ayarlama özelliği taşıyor. Doğal elyafı sayesinde ise mükemmel bir izolasyon görevi görerek, terlemenin önüne geçiyor. Vücut hareketlerine uygun sağlıklı yapıları ile sportif aktiviteler ve hafta sonları için de ideal bir seçenek haline geliyor. Su itici özelliği yağışlı havalarda hareket özgürlüğü sağlıyor.
 
Hemington tasarımları; Akmerkez, Akasya AVM, City’s AVM, Suadiye, Mall Of İstanbul AVM, Aqua Florya AVM, Armada AVM, Korupark AVM, Hilltown AVM mağazalarında  ve hemington.com.tr  online alışveriş sitesinde stil sahiplerini bekliyor. Ayrıca Hemington müşterilerine, Türkiye’de bir ilk olan “Moda Kapıda” servisi ile, hemington.com.tr’den alınan ürünleri farklı beden ve kombinleri ile ev ortamında deneme ayrıcalığı yaşatıyor.
 
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI