Ana SayfaGüzellikHerbalife`tan Thermojetics hazır bitkisel çay

Herbalife`tan Thermojetics hazır bitkisel çay

Rahatlatıcı özellikleriyle tercih edilen bitkileri, çay formuyla kullanıma sunan Herbalife’ın bilimsel çalışmalar sonucunda yarattığı Thermojetics™ Hazır Bitkisel Çay, düşük kalorisi ve lezzetiyle beğeni kazanıyor. Bir fincan kahvede bulunan kafein miktarının sadece üçte birini içermesi sayesinde kahveye hoş bir alternatif yaratan Thermojetics™ Hazır Bitkisel Çay, klasik, limon, ahududu ve şeftali olarak dört farklı lezzete sahip.  

Egzersiz ile birlikte vücudun yağ yakma yeteneğini artırmaya yardımcı olan Thermojetics™ Hazır Bitkisel İçecekler, beş bitkisel bileşen içeriyor. Bunlar, Polyphenol, antioksidan besleyiciler açısından oldukça zengin olan yeşil çay ekstresi, sindirim sistemini rahatlatan ebegümeci ekstresi, sindirim fonksiyonlarına yardımcı olan kakule ekstresi ve Bio-flavinoid zengini limon kabuğu ekstresi. Bir fincan klasik çayla 5 kalori, meyveli çayla ise sadece 6 kalori alınıyor.  

Günde bir veya iki fincan tercihinize göre sıcak ya da soğuk biçimde içilebilen Herbalife Thermojetics™ Hazır Bitkisel Çay, düzenli kullanıldığında kahve, asitli içecekler gibi vücudun temel besinlerini tüketen, serbest radikallerin hasar görmesine yol açan ve vücudun yağ depolama özelliğini arttıran sıvıların tüketimini de azaltmaya yardımcı oluyor.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI