Ana SayfaGüzellikHermes Un Jardin Sur Le Toit

Hermes Un Jardin Sur Le Toit

Un Jardın Sur Le Toit, mitolojik ataları gibi Babylon’un üzerinde asılı olacak. Çimenlerden ve dallarının arasından bütün Paris’i görebilecek; kimse onları kimin gözetlediğini bilemeden… İşte Hermès’in sanatçı parmakları bir bahçıvan gibi; her gün bu çatıdaki bahçeye ağaç dikiyor, buduyor, suluyor.

Zevklerin bahçesi: Yeşiller ve beyazlar içindeki cennet
Güneş ışınları gün arasında sandık ağacı ve manolya arasında gezintiye çıkıyor. Sabırsız elma ağacı, biraz Normandiya toprağı ve Paris havasının karışımı ile sizi büyülüyor. Kuşlar endişelenmeden bu çatıda barınak yapıyor, birkaç taş adımı ve korkuluk yürüyor, büyük kurşun asker ve iki söylenmemiş hayalci melek bu büyüye renk veriyor.
Leylaklar, safranlar ve armutlar ormanın açıklıklarında, biberiye ve laleler ise çatılar ve saçaklar altında geceye selam veriyor.
Düşen yapraklar ve ay ışığındaki adaçayı, Paris ufuk çizgisi hepsi aynı hayalin içinde yer alıyor. Çatıdaki bahçe zarif çiçek demetleri, beyazın hayal edilebilecek her tonu, tüm zevkler için kuşların ince şarkılarını kulağınıza ödünç veriyor, alışılmışın dışında bir müziği, saraçların korosunu dinletiyor.
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI