Ana SayfaModaHilfiger Denim 5 Boroughs

Hilfiger Denim 5 Boroughs

Tommy Hilfiger,  Hilfiger Denim 2010 Sonbahar/Kış koleksiyonu için beş çarpıcı tshirt tasarladı.

3>5 farklı sanatçının 5 özel tshirtü

Hilfiger Denim, beş sanatçı ile işbirliği yaparak, New York City’i oluşturan beş bölgeden ilham alan benzersiz tshirtler yarattı. 

Dünyanın en büyük şehirleri arasında yer alan New York, 1898’de şehrin bugünkü sınırlarını oluşturan beş idari bölgeye ayrıldı. Her bölgenin kendine özgü karakteri, tshirtlerdeki orijinal çizimlerle de ön plana çıkarılmış. Bronx’u onurlandıran The Boogie Down Bronx tshirtü, “Boogie Down” Bronx’u göklere çıkaran ve sanatçı Oscar Wilson tarafından tasarlanan bir çizim içeriyor. Brooklyn`den ilham alan World of Wonders (Harikalar Diyarı) tshirtü ise, sanatsal tarzını yeniden keşfetmek için çılgın ve özel gösteri arşivlerinin altını üstüne getiren afiş tasarımcısı San Miguel’in çalışmasını içeriyor. Manhattan’ı yansıtan The Big Apple tshirtü, Joe Wilson tarafından klasik bir şekilde resmedilen şehrin simgeleşmiş silueti ile Manhattan’ın özünü betimliyor. Queens’i selamlayan The Home of Jazz (Cazın Vatanı) tshirtü, büyülü müzikal etkileri, çarpıcı tek bir çizimde kombine eden çizer ve tasarımcı D.Halvorsen’in “ötekiben”i Joey HiFi’nin çizimini içeriyor. Beşinci tshirt, “The Forgotten Island” (Unutulan Ada), grafiker ve çizer Hans Baltzer’in gözünden, bir yolcunun, Staten Island Feribotu’ndan eklektik bakışını yansıtan çizim ile Staten Island’e saygı gösterisinde bulunuyor. 

Tişörtlerin en büyük özelliği ise simgeleşmiş New York pizza kutularının içinde satışa sunulmaları…. Beş kadın ve beş erkek tshirtünden oluşan " 5 Boroughs Tshirt" Tommy Hilfiger mağazalarında Temmuz ayından itibaren satışa sunulacak.

5 Boroughs Tshirtlere daha yakından akmak için fotogaleriye tıklayın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI