Ana SayfaGüzellikHillary Clinton`ın kıskaç tokası

Hillary Clinton`ın kıskaç tokası

Bu saç modeli Serpil Çakmaklı`nın 80`lerdeki filmlerinden bu yana maziye gömüldü, bu defter bir daha açılmaz sanıyorduk. 90ların ortalarına doğru tamamen yok olan bu saç modeli 8 yaşından küçüklere bir daha bulaşmaz sanıyorduk. Yanılmışız.

Amerikan Dışişleri Bakanı Hilary Clinton kıskaç tokayı tek başına geri getirmeye çalışıyor.

Hillary`nin sanki leğende çamaşır yıkarken gelen ani bir telefonla tayyörünü çekip görüşmeye gitmiş gibi göründüğü bu toplantı Birleşmiş Milletler`de gerçekleşti.

Hindistan ve Pakistan ilişkilerini konuşmak üzere katıldığı toplantıda saçını böyle görenler şaşkınlıktan küçük dillerini yutup 1995 mi oldu diye saatlerini kontrol ettiler. Bu kadar önemli görevdeki bir politikacının bu saçlarla diplomatik bir toplantıya katıldığını görenler gözlerine inanamadı.

80`leri gören tüm kadınların utancını birlikte yaşadıkları, yalnızca evde, cilt bakımı veya ev işi yaparken kullandıkları, işlevsel ama rüküş, kıskaçlı tokanın laneti…

Kimse tabii o gün Hindistan ve Pakistan`ın ilişkilerine odaklanamamış olabilir bu yüzden. O gün hiç boydan fotoğrafı çekilmeyen Hillary Clinton`ın ayak bileklerinde de tozluk olmasından şüpheleniliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI