Ana SayfaMagazinHınçal Uluç Su Testisi yazısı için tazminat ödeyecek

Hınçal Uluç Su Testisi yazısı için tazminat ödeyecek

Defne Joy Foster`in Kerem Altan`ın evinde ölü bulunmasından 2 gün sonra kaleme aldığı yazıda Foster için "Aldatılan bir koca ve unutulan bir bebek. Ama böyle bir insana öldü diye saygı duymamı kimse benden beklemesin. Defne`nin ölümü tipik bir su testisi su yolunda kırıldı olayıdır" diye yazan Hıncal Uluç, toplam 20 bin TL tazminata mahkum oldu.

Defne Joy Foster`in eşi İlker Yasin Solmaz ile anne Hatice Foster tarafından İstanbul 5. Asliye Hukuk Mahkemesi`nde açılan 100 bin TL`lik manevi tazminat davası bugün sonuçlandı. Mahkeme, Hıncal Uluç`un, Foster`in eşi ve annesine 10`ar bin TL olmak üzere toplam 20 bin TL tazminata çarptırılmasına hükmetti.

Hıncal Uluç, daha önce avukatı aracılığıyla mahkemeye gönderdiği savunmasında, "Hıncal Uluç`un yazısı Kerem Altan`ın açıklamaları, polisteki ifadesi ve basında çıkan haberlerden toplanan bir değerlendirmedir. Somut bir durumun eleştirilmesidir. Özellikle İlker Yasin Solmaz`ın şahsına yönelik bir durum yoktur. Yazıda kişilik haklarına bir saldırı varsa bu İlker Yasin Solmaz`ın değil Defne Joy Foster`in kişilik haklarına saldırıdır" demişti. (Vatan)

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI