Ana SayfaGüzellikHindistan Cevizi Yağı ile Yapabileceğiniz İki Maske Tarifi

Hindistan Cevizi Yağı ile Yapabileceğiniz İki Maske Tarifi

Zade Vital’in özel Cold Press uzmanlığıyla %100 doğal üretilerek, GMP standartlarındaki farklı formlarda sunulan Hindistan Cevizi Yağı, cildinizi temizlemenin yanı sıra ve nemlendirmeye de yardımcı oluyor. Özellikle aşırı yıkamaktan tahriş olmuş elleri nemlendirme özelliği ile ön plana çıkan Hindistan Cevizi Yağı, doğal kozmetik bir ürün olarak cilt sağlığına olumlu bir destek sağlıyor. Suya dayanıklı ürünleri kolayca temizleme özelliğiyle öne çıkan Hindistan Cevizi Yağı, bunun yanı sıra makyajınızı silerken de cildinizi tahriş etmiyor.

Zade Vital Hindistan Cevizi Yağı ile pratik bir şekilde hazırlayabileceğiniz maskeler ile hem cildinize hem de saçlarınıza bakım yapın…

Saf Hindistan Cevizi Yağı Cilt Maskesi;

•    1 yemek kaşığı Zade Vital Hindistan cevizi yağı 
Zade Vital hindistan cevizi yağını cam bir kâseye alarak benmari usulü eritin. Eriyen Hindistan cevizi yağını temizlenmiş cildinize nazikçe uygulayın. 1 saat bekledikten sonra cildinizi önce ılık suyla, ardından soğuk su ile durulayın. Dilerseniz bu maskeyi gece yatmadan önce uygulayıp sabaha kadar bekleyebilirsiniz.
Bu maske, cildinizin hem nemlenmesine hem de kırışıklarınızı tedavi ederek yeni kırışık oluşumunun engellenmesine destek oluyor. 

Nemlendirici Hindistan Cevizi Yağı Saç Maskesi;

•    2 yemek kaşığı Zade Vital Hindistan cevizi yağı
•    1 adet muz
•    1 adet avokado

Avokadoyu bir bıçak yardımıyla ikiye ayırdıktan sonra çekirdeğini çıkarın. Daha sonra bir kaşık yardımıyla avokadonun yenilebilir kısmını kabuğundan ayırın ve cam bir kâseye alın. Üzerine küçük parçalara böldüğünüz 1 muzu ve 2 yemek kaşığı Zade Vital Hindistan cevizi yağını ekleyip bir çatal yardımıyla hepsini püre haline getirin. Hafif nemli saçınıza ve saç diplerinize uyguladıktan sonra saçınızı bir saç bonesi ya da streç film ile kapatın. 1 saat bekledikten sonra iyice durulayın. Bu maske, saçlarınızın daha güçlü olmasına destek sağlar. 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI