Ana SayfaAnne ve ÇocukHİPP Türkiye Binicilik Organizasyonları ile Farkındalık Yaratıyor

HİPP Türkiye Binicilik Organizasyonları ile Farkındalık Yaratıyor

Sağlıklı beslenme ile çocuklarımın gelişimine katkıda bulunan HiPP, sürdürülebilir binicilik organizasyonlarını Türkiye de farkındalık yaratmak çocuklarda binicilik sporunun alt yapısını oluşturmada çocuklara ulaşmayı hedefliyor. HiPP sponsorluğunda mart – haziran tarihleri arasında her ayın ikinci haftasında yapılacak etkinliklerle çocukları ve at severleri buluşturacak.
 
’ÇOCUKLARA ATLISPORUN ÖNEMİNİ ve HAYVAN SEVGİSİNİ ANLATMAK İSTEDİK’’

HİPP markasının bebek ve çocuk beslenmesinde oldukça hassas olduğunu ve çocukların zihinsel, fiziksel gelişimine katkı sağlayacak bir organizasyona katılım sebeplerini HİPP Pazarlama Müdürü Sayime Emine Arslan anlattı;

‘’HİPP markası bebek ve küçük çocuk ek gıdası üretimine kendi bebeklerini kaybettikten sonra başlıyor. Bizim için sağlıklı nesillerin yetişmesi doğru beslenmeden geçiyor. Yaşamdaki en değerli varlığımız bebeklerimiz ve çocuklarımız için en kaliteli ve doğru gıdayı üretiyoruz. Çocuklarımızı doğru beslerken sporu da hayatlarının bir parçası haline getirmek için düzenlenen, çocuklarımıza spor disiplini sevdiren doğru organizasyonlara destek olmak bizim için çok önemli  ” dedi..
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI