Ana SayfaAnne ve ÇocukHipp'in Yenilenen Konsepti İle Nazik Bakım

Hipp’in Yenilenen Konsepti İle Nazik Bakım

Geliştirilmiş sürdürülebilirlik ilkelerine dayanarak yenilenmiş konsepti ile ‘HiPP Babysanft Bakım Ürünleri ” hem doğaya karşı daha hassas hem de nazik bakımı ile bebeğinizin cildine daha uyumlu.

Dünyanın en büyük  Organik Hammadde işleyicisi  Alman markası HiPP, HİPP Babysanft Bakım ürünlerini Mehmet Ustaoğlu PR tarafından, Suadiye Beymen Noir’ de basın yapılan davette ve influencerlara, tanıttı. HiPP markası Pazarlama Müdürü Sayime Emine Arslan HiPP Babysanft Kozmetik hakkında bilgi verdi..

İklim Pozitif bir marka olma yolunda ilerleyen HİPP ailesi olarak iklim korumasına aktif olarak katkıda bulunarak her bir kutuda karbon ayak izimizi iyileştiriyoruz. Formüllerimiz %100’e kadar biyolojik olarak parçalanabilir ve ambalajlarımız yüksek oranda (Ø > %96) geri dönüştürülebilir.

Kaliteyi daha da iyileştirmek adına bebekleriniz için  güvenli ve özel olan ham maddeleri seçiyoruz. Ürünlerimizin içerisinde İtalya ve İspanya’dan gelen olgun ve tatlı bademler özenle seçilmektedir. Bebeğin hassas cildinin sevmediği hiçbir kötü içerik kullanılmıyor. İçerisinde mineral yağ veya uçucu yağlar kullanılmıyor. 

HiPP olarak ‘Yaşamdaki en değerli varlığımız için’. Yaşanabilir bir dünya bırakmak için çalışıyoruz. 
 

Lansmanda HiPP Türkiye Pazarlama Müdürü Emine Arslan açıklamada bulundu;

HİPP Babysanft ürünlerimiz Yaşamdaki en değerli varlıklarımıza yaşanabilir bir dünya bırakmak için artık İklim pozitif olarak üretilmektedir. 2024 yılında dünyanın ilk iklim pozitif bebek maması markası olan HİPP, yıllardır iklim nötr olarak ürettiği tüm ürün gamını iklim pozitife dönüştürmektedir. İklim pozitif, her bir üründe karbon ayak izimizi iyileştirerek iklim korunmasına katkıda bulunmak demektir. Her bir üründe de bunu simgeleyen logolar bulunmaktadır. Tüm reçeteler çevreye zarar vermemek adına %100 biyoçözünür olarak üretilmektedir. Geliştirilmiş sürdürülebilirlik ilkelerine göre üretildiği için  paraben, mikroplastik ve mineral yağ içermez. Doğaya karşı sorumluluğunun dışın da , doğumdan sonra bebeğiniziniz güvenle kullanabileceği nazik ve hassas içeriğe sahiptir. 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI