Ana SayfaModaH&M ilk mağazasını açtı

H&M ilk mağazasını açtı

H&M, geçtiğimiz perşembe, İstanbul’un en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Forum İstanbul’da yer alan, Türkiye’deki ilk mağazasının açılışını kutladı. Görkemli açılış moda severleri, ünlü oyuncuları, cemiyet dünyasından isimleri bir araya getirdi. Konuklar H&M’in iki katlı yeni mağazasında, alışveriş heyecanını doyasıya yaşadılar. Mağazada son moda ürünlerin yanı sıra, kadınlar, erkekler, gençler ve çocuklar için gardıropların vazgeçilmez parçaları da yer aldı. Mağazanın resmi açılışı ise 6 Kasım Cumartesi günü saat 11.00’de gerçekleşecek.

Tüm dünyada moda ve kaliteyi en iyi fiyatla tasarım tutkunlarıyla buluşturan, sokak modasının öncüsü H&M’in 4 Kasım Perşembe akşamı gerçekleştirdiği partiye yaklaşık 1500 kişi katıldı.
Fashion showlarda ve yurtdışında düzenlenen partilerde sahne alan DJ Nazlı Var ve Salih Saka konuklara muhteşem bir performans sergiledi. Markanın yenilikçi ve stil sahibi ruhunu yansıtan partide, Nazlı Var ve Salih Saka’nın dans/lounge tarzı müziğiyle, konuklar eğlenceli dakikalar yaşadılar. Misafirler bir yandan müziğin ve şık ikramların tadını çıkarırken bir yandan da alışveriş yapmanın keyfini yaşadılar.
H&M davetine İstanbul’un cemiyet hayatından, moda, sanat ve iş dünyasından pek çok isim katıldı. Ivana Sert, Deniz Berdan, Eda Taşpınar-Bora Kozanoğlu, Bennu Gerede-Cem Büyükhanlı, Deniz Akkaya, Derin-Beliz Sarıyer, Ayşe Kucuroğlu, Kıvanç Kasabalı, Sedef Avcı, Naz Elmas ve Atiye davete katılan isimler arasındaydı. Kült moda markası H&M’in etkisi konukların kıyafetlerine de yansımıştı.  
6 Kasım Cumartesi saat 11.00’de resmi açılışı gerçekleştirilecek olan H&M’in iki kattan oluşan ilk mağazası 2.300 metrekare büyüklüğünde ve Forum İstanbul’un en merkezi noktasında yer alıyor. Mağaza, haftanın 7 günü, 10.00-22.00 saatleri arasında hizmet verecek.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI