Ana SayfaModaH&M Lanvin koleksiyonunda gerçek Lanvin harcaması

H&M Lanvin koleksiyonunda gerçek Lanvin harcaması

Ünlü tasarımcılarla sık sık işbirliği yapan H&M Karl Lagerfeld, Stella McCartney ve Jimmy Choo`dan sonra bu sene Fransız modaevi Lanvin ile işbirliğine gitti. Ortaya çıkan H&M Lanvin koleksiyonu bugün Amerika genelinde 24 mağazada satışa sürüldü. Alışveriş severler bir anda satışları patlattı. Koleksiyona ilginin çok büyük olduğu New York  mağazasının kapısında kuyruklar oluştu. Müşteriler ilk saatlerden itibaren yoğun bir şekilde alışveriş yaptı. Hatta öyle ki bazıları H&M Lanvin`de harcadıkları miktarlarla gerçekten Lanvin`de alışveriş yapabilirlerdi. 2000 dolara yakın alışveriş yapan müşterilerin sayısı çok fazlaydı.

H&M Lanvin koleksiyonu bugün İstanbul`da

Geçtiğimiz günlerde İstanbul H&M mağazısının açılışında da büyük yoğunluk yaşanmış ve kapıda kuyruklar oluşmuştu. Açılışta bu özel koleksiyon Türkiye`ye de henüz gelmemişti ama yinede uzun zamandır beklenen mağazaya ilgi çok büyüktü. Bugün 23 Kasım Salı günü sabah 10:00 `da bu özel koleksiyon, Forum İstanbul H&M mağazasında Türk severleriyle buluştu. Dünden bugün için hazırlıklar yapıldı, oluşacak kalabalığa önlem olarak özel kuyruk sistemi hazırlandı ve ilk 200 müşteriye özel bir bölümden alışveriş yapabilme şansı verildi.

Amerika`da yaşanan H&M Lanvin çılgınlığı bugün İstanbul`da da aynı hızla yaşanmaya başladı. Eğer sizde bu tasarımlara sahip olmak istiyorsanız acele etmelisiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI