Ana SayfaModaH&M'den Sürdürülebilirlik Odaklı İlkbahar Koleksiyonu

H&M’den Sürdürülebilirlik Odaklı İlkbahar Koleksiyonu

H&M, bu ilkbaharda, Agraloop ™ ve Biofibre ™ gibi yenilikçi malzemelerin kullanımını arttırarak sürdürülebilirlik çalışmalarında yeni bir cesur adım atıyor ve moda endüstrisindeki değişime öncülük etmeye devam ediyor. 90’ların minimalist stili ve sportif bir giyilebilir bir karışımından oluşan koleksiyonun kilit parçaları arasında kolsuz kapüşonlu, bağcıklı askılı ve yanlarda büzgülü detaylı slip elbise ve yama cepli kolsuz kot yelek yer alıyor. H&M İlkbahar 2021 koleksiyonu 20 Nisan’dan itibaren mağazalarda ve hm.com’da satışa sunulacak.
 
Koleksiyon, 1990’ların minimalist kayıtsızlığından ilham alıyor ve hacimler ve kolay terzilik dokunuşlarıyla oynuyor. Koleksiyonun kilit parçaları arasında kolay giyilen elbiseler, kolsuz bluzlar, tek cepli blazer ceketler, lastik belli şortlar, kot pantolonlar ve trençkot bulunuyor.


 
H&M Conscious Exclusive AW20’de ilk çıkışını yaptıktan sonra, Agraloop ™ Biofibre ™ materyalleri şimdi ana koleksiyonlara ekleniyor. Bu da Conscious Exclusive’in yeni teknolojiler ve materyaller için kanıtlanmış bir kuluçka makinesi olduğunun bir başka yenilikçi örneği oluyor. Gıda mahsulü atığını – bu durumda yağlı kenevir atığını – doğal bir life dönüştüren Agraloop ™ Biofibre ™, kolsuz kapüşonlu ve yumuşak dokulu trençkot gibi birkaç parçaya dönüşüyor.
 
Koleksiyonun geri kalanında ise, boyanmamış organik pamuklu jarse, kot ve poplin ve organik keten gibi H&M’in 2030 yılına kadar yalnızca % 100 geri dönüştürülmüş veya sürdürülebilir kaynaklı malzemeleri kullanmaya yönelik amacını yansıtan sürdürülebilir materyaller kullanılıyor. Renk paleti kişisel stil kombinlerini kolaylaştıran nötr – bej, ekru, gri ve siyah tonlarından oluşuyor.
 
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI